2777
2789
عنوان

عمه های عجوزه

326 بازدید | 16 پست

سلام خانما همسر من ۴تا عمه داره دوتاشون خیلی خوبند دو تا دیگشون یکی در میون احترام میزارند 

مثلا من با چند نفر دیگ تو جمع یاشم با اونا گرم احوال پرسی میکنندولی  با من سرد یا کلا انگار منو ندبدن . بعضی وقتا یکم بهتر میشند و احترام میزارند . 

کلا نادیده میگیرن یه وقتایی یه وقتاییم نه 

منم همیشه گرم و محترم رفتار کردم . چیکار کنم؟؟بشم مثل خودشون؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل خودشون باش، تو هم با یه نفر که پیش اونه گرم بگیر ولی با اونا سرد باش یا اصلا نادیده بگیر تا حالش جا بیاد

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

خودتودرگیررفتارای عمه های شوهرت نکن .اکثرعمه هافکرمیکنن عروس برادرشون ،برادرزاده ی همه چی تموم ودسته گلشونودزدیده 😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اخه عجیببند

خانواده شوهر کلن عجیبن عزیزم . عمه ها کلن عجیبن اونم عمه های شوهر . اصلن برات مهم نباشن . همینکه واقعن برات مهم نباشن خودشون میفهمن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو