2777
2789
عنوان

افزايش قد نوجوان دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14 سال رو تموم كرده يه ساله پريود شده ،قدش ١٦٢

قدش که خیلی خوبه

من دخترم ۴ سال زیر نظر غدد 

بهترین دارو ها زینک کلسیم ال آرژنین و ویتامین دی و امگا۳ برا رشد 

البته همه با هم ک نمیشه  ولی باز با مشورت دکتر بهش بدین

مکمل مث کود که به گیاه میدی بهتر رشد میکنه. برا بدن ما هم همینجوری کمک میکنه ب رشد بهتر

تو این ۱ سال چند سانت قد کشیده؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قدش که خیلی خوبهمن دخترم ۴ سال زیر نظر غدد بهترین دارو ها زینک کلسیم ال آرژنین و ویتامین دی و امگا۳ ...

تو يه سال ٤،٥ سانتي بيشتر شده با مكمل ها و ورزش ،دكتر ميگه تحرك خيلي مهم تر از مكمل هست منتهي ماشالله انقدر حجم درس زياد بود امسال اصلا تحرك نداشت

تو يه سال ٤،٥ سانتي بيشتر شده با مكمل ها و ورزش ،دكتر ميگه تحرك خيلي مهم تر از مكمل هست منتهي ماشالل ...

تابستون بهترین موقع س برا ورزش کردن. دختر منم تو موقع مدرسه خیلی تنبلی میکنه باشگاه نمیره.

قد دخترت خوبه الان متوسط رو به بالا شاید تا ۳ سانت دیگه هم رشد کنه ولی تو مدت ۱ سال  انتظار رشد سریع دیگه ازش نداشته باش چون پریود میشن دیگه رشد شون کم میشه  

قرص ال ارژنين دادم تحت نظر پزشك خوبه ولي اشتهاشو زياد ميكنه اونو دادني و وزنش بيشتر ميشه

حتمن بفرستش والیبال یا بسکت 

من یه همکلاسی داشتم دوران مدرسه خیلی ریزه میزه بود

خانوادش هم قدشون بلند نبود اصلا

رفت والیبال الان ماشالا از همه مون بلند تره

۱۷۵شده

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

حتمن بفرستش والیبال یا بسکت من یه همکلاسی داشتم دوران مدرسه خیلی ریزه میزه بودخانوادش هم قدشون بلند ...

پارسال واليبال برده بودم امسال گفت به بسكتبال علاقه داره اونو ميبرم ،ولي قبل پريودش يك سال مداوم حتي دوران مدرسه بردمش شنا اون خيلي تاثير خوبي داشت ،بدنش كشيده و ورزيده شده بود 

تابستون بهترین موقع س برا ورزش کردن. دختر منم تو موقع مدرسه خیلی تنبلی میکنه باشگاه نمیره.قد دخترت خ ...

الان دوباره بسكتبال ثبت نامش كردم ،از بچگي بد غذاست ،از كل لبنيات فقط شير ميخوره اونم خالي نه ،يا شير انبه يا شيرموز

ادم دوست داره تمام سعيشو بكنه تا جاييكه ميتونه بلند باشه

دختر شما چند سالشه؟

الان دوباره بسكتبال ثبت نامش كردم ،از بچگي بد غذاست ،از كل لبنيات فقط شير ميخوره اونم خالي نه ،يا شي ...

حتما بهش کلسیم بده  توی بلوع باید هر روز ی تخم مرغ بخورن با ۴ وعده شیر. اگ میخوای خیلی عالی رشد کنه

دختر من ۱۲.۵ سالش

حتما بهش کلسیم بده توی بلوع باید هر روز ی تخم مرغ بخورن با ۴ وعده شیر. اگ میخوای خیلی عالی رشد کنهد ...

تا حالا لب به تخم مرغ نزده عمرا بخوره

سعي ميكنم كوكو و خاگينه و خلاصه هرچي دوس داره بپزم كه توش تخم مرغ باشه

تا حالا لب به تخم مرغ نزده عمرا بخورهسعي ميكنم كوكو و خاگينه و خلاصه هرچي دوس داره بپزم كه توش تخم م ...

توی بلوغ باید پروتئین خیلی بخورن تا رشد کنن بقیه چیزا تاثیر خاصی نداره

ی جوری بهش بده بخوره ک انشالله ۱۶۵ برسه

توی بلوغ باید پروتئین خیلی بخورن تا رشد کنن بقیه چیزا تاثیر خاصی ندارهی جوری بهش بده بخوره ک انشالله ...

متاسفانه بسيار بدغذاست اصلا نميشه به زور بهش چيزي داد ،صبحونه هم عمرا نميخوره يعني هميشه تا ساعت ١٢ ظهر با معده ي خاليه ،به زور هم دادني حالت تهوع ميگيره

[QUOTE=387504015]شب زود خوابیدن و بسکتبال یا والیبال قدو بلند میکنه [/QUOTEتا ١١ ميخوابيك و بسكتبال ...

یکی تعریف میکرد تو اینستا ک شوهرش قدش کوتاه بوده اون زمان پدر شوهرش این شوهرشو مجبور میکرده حتما ساعت نه بخوابه بسکتبال بازی کنه میگ بعد یه سال ده سانت رشد کرده 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚