2777
2789

اگر کیسه آب جوش داری بذار روش آروم میشه تا فردا حتما برو دکتر خدایی نکرده گوشت آسیب نبینه عفومت کرده

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

اگر کیسه آب جوش داری بذار روش آروم میشه تا فردا حتما برو دکتر خدایی نکرده گوشت آسیب نبینه عفومت کرده

یک جا  خودم روغن ویکس بزنم پشت گوشم خوبه زدم ببینم چی میشه خدا کنه بتونم بخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا کم مونده کر بشم این درد کوفتی رو شنواییم اثر گذاشته 

دود کردن عنبر نسا خوبه داخل گوش ، عید سرما خورده بود خواهرم گوشش درد می کرد عنبر نسا گذاشتیم رو گاز انداختیم داخل شیشه ،خواهرم شیشه رو گذاشت روی گوشش دود عنبر نسا رفت داخل گوش ، دردش افتاد 

یک جا خودم روغن ویکس بزنم پشت گوشم خوبه زدم ببینم چی میشه خدا کنه بتونم بخوابم

روغن زیتونم خوبه 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

دود کردن عنبر نسا خوبه داخل گوش ، عید سرما خورده بود خواهرم گوشش درد می کرد عنبر نسا گذاشتیم رو گاز ...

آره آفرین عالیه اون

به خدا کم مونده کر بشم این درد کوفتی رو شنواییم اثر گذاشته

نه خطرناکه فردا حتما ب خاطر گوشت دکتر برو‌

کسه آب گرم گذاشتم داره بهتر میشه

من گوش درد گرفته بودم با هیچ قرصی دردش نیفتاد آخر سر با کیسه آب جوش تونستم یه چرتی بزنم

احتمالا عفونت کرده 

یه چیزی میگم تضمینی

یه پیاز کوچیک بردار رو گاز کباب کن 

بعد لایه های بالایی در بیار بذار تو گوشت یه ربع  خیلی داغ نباشه گوشت بسوزه خیلی هم سرد نباشه باید یکم گرماش حس کنی 

آبش که بره تو گوشت در جا عفونت میره 

من یه بار واسه دخترم انجام دادم آب رو آتیشه

احتمالا عفونت کرده یه چیزی میگم تضمینییه پیاز کوچیک بردار رو گاز کباب کن بعد لایه های بالایی در بیار ...

دکتر رفتم گفت یکم التهاب داره یک کیسه پر دارو داد