2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر زن داداش بزرگم کیکو با خودش برد خونه😳

نه میدونم چرا و نه پرسبدم!

فقط دلم برا داداشم سوخت اینقدر پول کیک داد!

دیگه حتی یکبارم به چشم اون خانم قبل ندیدمش.

زنک کیک ندیده

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

مادر زن داداش بزرگم کیکو با خودش برد خونه😳نه میدونم چرا و نه پرسبدم!فقط دلم برا داداشم سوخت اینقدر ...

احساس مسئولیت زیاد در برابر دارایی های داداشت کرده🤣🤣🤣

داداشم مثن ..مثثثثثثن حزب الهی بود...گفت بریم ماه عسل..‌رفتن ماه عسل...برگشتن ۲روز استراحت کردن وگفت چرا من نباید عروسی بگیرم..ماشین گل زدن و بووووووق وبق و لباس عروس و.....خلاصه عروسیش شده ماه عروسی نه ماه عسل.‌

احساس مسئولیت زیاد در برابر دارایی های داداشت کرده🤣🤣🤣

تو سرش بخوره دخترشون هم همینطوره.

یکی یچیزی بیاره خونه مادرم سریع میره قایم میکنه!

شیرینی ببرن میبره میذاره فریزر!

خب لعنتی ما آوردیم که بخوریم تو چکاره حسنی‌؟؟

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

وایییییی چقدر بد😂😂

اره گفت توی فیلم با اینا افتادم دیگه نمی خوام کسی مثلشو بپوشه منم یه چک زدم بهش گوشواره ها مو برداشتم 

البته اینکه برادر ندارم هم کم بی تاثیر نیست وای چقدر دلم می خواد زن داداش کتک بزنم🔪🤣

تو سرش بخوره دخترشون هم همینطوره.یکی یچیزی بیاره خونه مادرم سریع میره قایم میکنه!شیرینی ببرن میبره م ...

😂😂😂بی فرهنگی زیاد

همین الان یه تایپک زدم بخوون