2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان

127 بازدید | 15 پست

جمعه این هفته آزمون هست. ریاضی و علوم اصلا خوب نیست و خب کمی استرس دارم🥲 البته خیلی هم برام مهم نیستاا ولی بازم دلم میخواد یک مدرسه خوب قبول بشم ...💕 دعا کنید برام لطفا و اگه تونستی یک صلوات به نیست من و تموم بچه‌هایی که این چند وقت تلاش کردن بفرستید 🌱✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر یک زمانی منم‌تاپیک همینو زدم .....

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

موفق باشی عزیزم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ممنونم ازتون

فدات

قبول شدید؟🥲

اره 

بچه ها منابع ازمون تیزهوشان نهم به دهم مثل ششم به هفتم نیست؟یعنی همون هوش کلامی و استعداد تحلیلی و. ...

من در رابطه با ششم به هفتم اطلاعی ندارم ولی خب تمامی دروس تاثیر دارن داخل قبول شدن . و اینکه 50 سوال استعداد تحلیلی هست و 75 سوال استعداد تحصیلی

من در رابطه با ششم به هفتم اطلاعی ندارم ولی خب تمامی دروس تاثیر دارن داخل قبول شدن . و اینکه 50 سوال ...

ممنونم

شهریه تیزهوشان توشهر شما چقدره؟

اونایی که ورودی هفتم تیزهوشان قبول میشن دیگه لازمه برای ورودی دهم هم آزمون بدن؟

ممنونمشهریه تیزهوشان توشهر شما چقدره؟اونایی که ورودی هفتم تیزهوشان قبول میشن دیگه لازمه برای ورودی د ...

فکر نکنم نیاز به آزمون دوباره باشه . ما شهر قم هستیم سال گذشته دختر داییم ۷ میلیون داده بودن