2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست

استاتر عزیز فقط اینو بگم که به مهربونی همسرت اعتماد نکن. به قول دوستمون خیلی از آقایون موقع خیانت خیلی مهربونتر میشن. دیدم که میگم. تجربه زندگی مشترک بیست ساله دارم. منظورم ایننیست که الان چیزی بینشونه، اما مطمئن باش ادامه پیدا کنه این رفت آمدها، بینشون وابستگی و چیزای دیگه پیش میاد. به همسر هویج ایشون هم اعتماد نکن. که مثلا چون گاهی میاد میتونه جلو خانمش رو جمع کنه. حواست به زندگیت باشه و به هیچوجه اجازه ی ادامه ی این رفت و امد رو نده، به هیچ وجه

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینکه خوشحالم شوهرم همچین کاری نمیکنه بخاطر یه ماشین فقط

خوب تمومش کن لطفا اصلا نمیدونم چرا شماها میاین دقیقا جاییکه استارتر مشکلشو با شوهرش مطرح میکنه هی از محاسن همسران عزیزتون میگین بابا دل شکستن اصلا کار خوبی نیست خدابراهم نگهتون داره ههه

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩

نمیتونین ماشین بخرین دوباره؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
سلام کار همسرتون به هیچ وجه درست نیست حتی اگه همه بگن خوبه باز هم فاجعه هست به نظر می رسه چون شما ...

حرف شما هم کاملا درسته اگه خیلی جدی گفت و اینبار گفت که به تو ربطی نداره و دوست دارم برم چی!

منم متوسل شدن بخدا رو درست میدونم 

چون مدت زیادیه که باهم میرن سرکاراگه 1هفته بود میشد کاریش کرد...

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم هر انسانی با ازدواج باید قدری سبک زندگیش رو به سمت تمایلات فردی که  دوستش داره تغییر بده . نمیشه همه چیز مثل دوران مجردی باشه. چون کلا زندگی با همسر، دوست و... میشه یه زندگی گروهی و تو وقتی ورود به رابطه با یه انسان رو پذیرفتی باید تابع قوانینی باشی.

کاری به اینکه آیا ممکنه ایشون دچار لغزش بشه یا خیر ندارم . ولی اینکه یه آقا با خانوم ها راحت باشه قبل از هر چیز به روح و روان همسرش آسیب میزنه . تفاوت راحتی و رفتاری که یک متاهل باید بین همسرش و دیگران قائل باشه که فقط در مسایل جنسی و ابراز علاقه نیست . من خودم به عنوان یه خانوم نمیتونم بپذیرم همسرم همون خنده ها و همون خوش بودن ها و همون برخوردهای راحتی که با من داره رو با دیگران هم داشته باشه.

وااااای بچه ها تازه اون خانم رانندگی نمیکنه همسرم تا محل کار رانندگی میکنه... من نمیخوام با حساسیت ...

سلام بنظرمن ایناهمش بهانست نمیخام ذهنیتتو بهم بریزم خراب کنم ولی این روابطا همه اخرش به خیر یت واسه تو تمام نمیشه اخرش علاقه ایی بین اونا ناخوداگاه هم باشه بوجود میاد ینظرم به شوهرت بگو راضی نیستم باهاش بریی اگه واقعا ارزش واست قائل باشه وبگفته خودش تو واسش فرق میکنی باهمه خانمها ولی گول حرفهای مردها هرچند پاکه پاک باشن نخورنزاررابطشون بیشتر ازاین بشه خودتو به مریضی وافسردگی بزن تا شوهرت بفهمه اذیتی از روابطشون بهش بگو یا براخودش ماشین زودتر بگیره یا با ماشینای دیگه بره جز خانم ببخشید زیادبود ولی من زخم زیاد خوردم بهت گفتم اگاه بشی منم ازاعتماد زیادم سواستفاده زیادشد پس مراقب خودتو زندگیت باش خانمها رومیشناسی با دوتا حرف ومحبت سریع عاشق میشن وبیرحم براشون دیگه خرابی زندگی طرف مقابل میشه دعای هرروز صبحش

واقعا لاس زدن با نامحرما جزو تیپ شخصیتی بوده!!  اهان خبر نداشتم واقعا... خوش مشرب بودن هم حد ...

موافقم

الان بقیه پست هات در مورد میزان راحتیش با این خانوم ها رو خوندم. تعجب میکنم از اینهمه خونسردی شما. ببخشید ولی برا اینکه تکون بخوری باید بهت بگم خیلی آقایون تمایل دارن با خانوم ها دوست باشن و بگن و بخندن و به قول شما راحت باشن ولی حرف از عشق و غیره نزنن تا تعهد براشون به بار نیاره. به قول دوستمون فقط لاس بزنن. ببخشید قصد توهین به همسرتون رو نداشتم. فقط دنبال یه کلمه بودم که بتونم منظورم رو برسونم.