2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
دلایلش رو پست بالا نوشت نمیخواد جوری بشه که ازش پنهون کنه خیلی چیزارو

بچه ها شوهرم برگشته به شوهر زنه میگه هر دوتون عشقه منین....البته از این واژه زیاد استفاده میکنه  بعد مرده میگه مرسی عزیزم😑🤔🤔😑😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایلش رو پست بالا نوشت نمیخواد جوری بشه که ازش پنهون کنه خیلی چیزارو

این دلیل خوبی نیست اصلا اشتباهه

مثلا شوهر من از ارتباط من با مرد دیگه چیزی نگه که یه وقت من دزدکی ارتباط نداشته باشم این که باز همون شد 

یعنی دوباره زندگی مشترک در خطره 

پس استاتر یا جدی باش یا کلا بیخیال

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
یکم بیشتر توضیح بده لطفاااااا حس کردم داری درست میگی

عزیزم داره با ارتباط بااون خانوم ارضا روحی میشه شوهر اون خانوم بی غیرت شما که نیستی نباید بزاری

چرابعد ۳ روز اجازه میگیره که به اون خانوم بزنگه یعنی عادت کرده شما ۱ ماه نزار ببین طاقت میاره

بنظرم خیلی باحیایی یکم کولی باش

بچه ها شوهرم برگشته به شوهر زنه میگه هر دوتون عشقه منین....البته از این واژه زیاد استفاده میکنه  ...

این تیپ شخصیتی شوهر شماست. حالا گوش نکن و برو هی غر بزن و دعوا راه بنداز. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
این دلیل خوبی نیست اصلا اشتباهه مثلا شوهر من از ارتباط من با مرد دیگه چیزی نگه که یه وقت من دزدکی ا ...

خوب چه جوری بی خیال شم........😑😑😑😑😑

منم نمیخوام از ترس خراب شدن زندگیمون

دستی دستی خرابش کنم

بچه ها شوهرم برگشته به شوهر زنه میگه هر دوتون عشقه منین....البته از این واژه زیاد استفاده میکنه  ...

اون زن

شوهرش رو گول زده و یجوری تو دستش گرفته که اعتراض نکنه مثل شوهر شما که یاد گرفته چجوری شما رو قانع کنه

تامین روحی یعنی چی.... ما تو زندگیمون چیزی کم نیست شکر خداااااااا میگم روابطمون تا الان اصلا تحت ا ...

واقعا فاز شما برام قابل درک نیست مثلا رابطتون چه جوری بشه متوجه میشین!!!!

خیلی از مردا وقتی خیانت میکنن تازه مهربونتر و خیلی با محیت ترم میشن 

نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی بدون وقت تلف کردن جلوش رو بگیر 

اکن دوستمون که گفت بدون توضیح بفقط بگو نرو دیکه با اون خانم رو شدیدا موافقم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
زندگی و رابطه خوبت رو با گیر دادن الکی خراب نکن. 

دقیقا

فقط یکبار برای همیشه اتراض کن البته منطقی واساسی

منم یمورد برام پیش اومد البته نه به این شدتتتت

ولی خب ذومساله ای حساس شدم بشوهرم محکم اعتراض کردم بدون دعوا اونم دیگه تکرار نکرد

البته آخرش ازبس نگران ومضطرب بودم بغضم گرفت دلش سوخت

خخخخ... گریهه لامصب خییییلی کارسازه

الان قلبم وایمیسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چجوری اجازه میدی این اتفاق بیوفته ی موقع خدایی نکرده ی چیزی پیش میاد ک پشیمونی بار میاره، هرچی ...

کاملادرسته.بیشترمواقعی که توخونه دعواپیش میادواین حرفاتواین مسیرهای بیرون ازخونه ممکنه جذبش بشه

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
 عزیزم داره با ارتباط بااون خانوم ارضا روحی میشه شوهر اون خانوم بی غیرت شما که نیستی نباید بزار ...

موافقم شدیدااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40