2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
یعنی اینکه خوشحالم شوهرم همچین کاری نمیکنه بخاطر یه ماشین فقط

عزیزم تو چی میگی این وسط اینقدرررر داری پز میدی به استارتر...خدارو شکر استارترم رابطه عاطفی اش خوبه با شوهرش😒برو برو خدارو خوش نمیااااد چشم میخوری اول صبیاااااااا😩😩😩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک جدامیزدی داستان زندگیتو میزاشتی 😐😐😐😐

ای وای چقدر خندیدم 

لایکککک

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی اینکه خوشحالم شوهرم همچین کاری نمیکنه بخاطر یه ماشین فقط

خب شوهر خیلی از خانومایی که اینجا دارن راهنمابی میکنن همچین کاری نمیکنن ولی گفتنش الان فقط ممکنه استارتر رو ناراحت کنه امیدوارم همیشه خوشبخت باشید و عسقتون پایدار باشه ولی باید جایی دیگه از شوهرت تعریف کنی ن اینجا

تو يا مردي  يا ببخشيد ببخشيد دست خودم نيست شكل سيب زميني اومد جلو چشم 😊

من شکل برگ چغندر 

خوب عزیز من این همه فکر و حرص خوردن نمیخواد

رک و قاطع بگو اصلا دوس ندارم با همکار ت بری و بیای دیگه هم حرف نباشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
 شوهر اون خانوم در جریانه واقعا 

اره کاملا درجریانه

یک بار هم پیش اومد تا یه شهرستانی با هم برن که البته منم باهاشون رفتم...

بچه ها من با حجاب هستم ولی این زن ها رو و این رابطه ها رو که میبینم دلم میخواد کل چهارچوب های زندگیمو تغییر بدم

وای شوهرم مو با بوس بیدار میکنم الان بهش گفتم اگه بلند نشی گازت میگیرم خبری نیست از بوس رفتم صبحان ...

میشه بگی اینی که گفتی الان چه ربطی به بحث داره؟

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

خانوما لولو 11 یه چیزی گفت تذکر دادن دوستان 

مبشه مثه همیشه دعوا راه نندازین!!!

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

چه ربطی داره کلا بعضی از اقایون راحتن با همه صمیمی و خوب برخورد میکنن الان بابای خودم نمونه اش انقدر با خانما راحت برخورد میکنه همه ی کسایی که با بابام برخورد داشتن چه خودشون چه شوهرهاشون میگن که بابام ادم خوب چشم پاکی هست.اتفاقا اینجور اقایون قابل اعتمادترن و کاری نمیکنن چون چیزی ندارن که پنهون کنن.اگه اینجوری بود الان بابام با هزاربار دیگه ازدواج کرده بود😕

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏