2777
2789
عنوان

بچه ها ازسما جهانباز خبری شده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 100 پست
مای قلبم بدرد اومد

ببخشید متاسفم

برا چند سال پیشه واسه الان نیست گم شدن این دختر

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

گوشیش،خب میگن روشن نشده اگه نه نقطه زنی میکردنیعنی بر فرض اگه گوشیش ت افغانستان روشن شده با سیم کارت ...

والا قبل این موضوع وکیلش دنبال همین مسئله بود دیگه نمیدونم چیشد

@__mahyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا فهمیده باباش ؟ خب بره بیارتشیه مدت شایعه کردن پدرش دنبال حاشیس و داستان دروغه از اولش

تمام ماجرا تو صفحه های قبل یکی از دوستان لطف کردن کامل گذاشتن

خدا عالمه کاش هرچ زودتر تکلیف مشخص بشه راست ودروغ این ماجرا وتکلیف این دختر

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عزیزم چه ربطی دارهطالبان تا کجا ادعای خدا پیغنبریشون میشه این همه به زن ها تجاوز کردنمگه کم افغان ها ...

قشنگم دارم سوال میپرسممم!!!

نمیدونم شایدما بدبینیم شایدم از رو زبان بدن اینجوری حس میکنیمولی امیدوارم ب زودی این راز برملابشه

امیدوارم دیگه واقعا خسته شدم سما شده بخشی از سوالات ذهنیم به شدت

بعد یکسال خورده ایدختره حالت فرار رفته بود یکی از خانم های آشنا فامیل دور برده بودشفک کن تو یه شهر ب ...

یه بار منم یه خبر دیدم یه پسره دوتا دختر نمیدونم یا سه تا ۷ سال زندانی کرده بودن تو یه خونه🥹

حالا خوشگل هم بوده دختره؟!یعنی خوشگلا میبرن

خوشگل بود

بعضی ها میگفتن فیلتره عکسش...

یه بار منم یه خبر دیدم یه پسره دوتا دختر نمیدونم یا سه تا ۷ سال زندانی کرده بودن تو یه خونه🥹

واای چ طولانی

چجور دوووم میارن موندم

اینم تو یه اتاق یا حتی کند زندانی بوده گاهی

تخت فشار و..

فک کنم میترسونن دخترا رو که کاری نکنند فرار

پدرش استوری گذاشت گف ک فروخته شده افغان گف ب یکی شمارمو داده گفته برو بگو سما فلان جاس کمک کنیدگفت ...

استوریش مال کی هست؟

اقدامی هم کرده پدرش؟

بچه ها اگه خبری از سما شد ممنون میشم منو تگ کنید یا اینجا بهم بگین من اینستا ندارم....

استوریش مال کی هست؟اقدامی هم کرده پدرش؟

جدیده چرا چون قبلا فقط کارش گریه بود الان پیرتر شده استوری گذاشته بود دیدم اقدام گف تمام تلاشمو میکنم بزنی گوگل استوری جدید پدر سما فک کنم بیاره