misمهیاس مدیر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 عنوان بچه ها ازسما جهانباز خبری شده آیا | مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 100 پست اینستا تون بالا میاد دارین پیج پدرشو تو یه کانال دیدم که ظاهرا خبرایی ازش شده وپدرش تواون کلیپ از زنده بودن دخترش حرف زده بود که تو افغانستانه خبری دارین ازش؟ خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم 1404/04/18 | 01:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 مای قلبم بدرد اومد ببخشید متاسفمبرا چند سال پیشه واسه الان نیست گم شدن این دختر خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4473 گوشیش،خب میگن روشن نشده اگه نه نقطه زنی میکردنیعنی بر فرض اگه گوشیش ت افغانستان روشن شده با سیم کارت ... والا قبل این موضوع وکیلش دنبال همین مسئله بود دیگه نمیدونم چیشد @__mahyar
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4473 واقعا وحشتناکه خدا کمک کنه ان شاالله ان شاء الله @__mahyar
باغآاچه عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 270 پدرش استوری گذاشت گف ک فروخته شده افغان گف ب یکی شمارمو داده گفته برو بگو سما فلان جاس کمک کنیدگفته بگو منو بزور زن ی افغان کردن
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 ازکجا فهمیده باباش ؟ خب بره بیارتشیه مدت شایعه کردن پدرش دنبال حاشیس و داستان دروغه از اولش تمام ماجرا تو صفحه های قبل یکی از دوستان لطف کردن کامل گذاشتنخدا عالمه کاش هرچ زودتر تکلیف مشخص بشه راست ودروغ این ماجرا وتکلیف این دختر خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 عزیزم چه ربطی دارهطالبان تا کجا ادعای خدا پیغنبریشون میشه این همه به زن ها تجاوز کردنمگه کم افغان ها ... قشنگم دارم سوال میپرسممم!!! خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 نمیدونم شایدما بدبینیم شایدم از رو زبان بدن اینجوری حس میکنیمولی امیدوارم ب زودی این راز برملابشه امیدوارم دیگه واقعا خسته شدم سما شده بخشی از سوالات ذهنیم به شدت خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 بعد یکسال خورده ایدختره حالت فرار رفته بود یکی از خانم های آشنا فامیل دور برده بودشفک کن تو یه شهر ب ... یه بار منم یه خبر دیدم یه پسره دوتا دختر نمیدونم یا سه تا ۷ سال زندانی کرده بودن تو یه خونه🥹 خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 حالا خوشگل هم بوده دختره؟!یعنی خوشگلا میبرن خوشگل بودبعضی ها میگفتن فیلتره عکسش... خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
مهتاب69_شب عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 9760 یه بار منم یه خبر دیدم یه پسره دوتا دختر نمیدونم یا سه تا ۷ سال زندانی کرده بودن تو یه خونه🥹 واای چ طولانیچجور دوووم میارن موندماینم تو یه اتاق یا حتی کند زندانی بوده گاهیتخت فشار و..فک کنم میترسونن دخترا رو که کاری نکنند فرار
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 پدرش استوری گذاشت گف ک فروخته شده افغان گف ب یکی شمارمو داده گفته برو بگو سما فلان جاس کمک کنیدگفت ... استوریش مال کی هست؟اقدامی هم کرده پدرش؟ خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
misمهیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6271 بچه ها اگه خبری از سما شد ممنون میشم منو تگ کنید یا اینجا بهم بگین من اینستا ندارم.... خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
باغآاچه عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 270 استوریش مال کی هست؟اقدامی هم کرده پدرش؟ جدیده چرا چون قبلا فقط کارش گریه بود الان پیرتر شده استوری گذاشته بود دیدم اقدام گف تمام تلاشمو میکنم بزنی گوگل استوری جدید پدر سما فک کنم بیاره
یاسجادع عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 508 چشم😃الهی خدا به شماهم کمک کنه مرسی 🤩 ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎