2777
2789
عنوان

بچه ها ازسما جهانباز خبری شده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 100 پست

گفتن در حد شایعه هست ولی یکجا هم گفتن (نمی‌دونم راسته یا دروغ )پدرش چند ماه قبل گفته یکی با گوشی سما به من زنگ زده بعدها فهمیدم به دوست سما هم همون آدم ها با گوشی سما زنگ زدن پس سما هر بلایی سرش اومده گوشیش هنوز دست یکسری آدمه (اگر این راست باشه که گوشی رو میتونن ردیابی کنند تا اون آدم ها رو پیدا کنند ) 

ببخشید متاسفمبرا چند سال پیشه واسه الان نیست گم شدن این دختر

خب الان بیشتر ناراحت شدم ک‌🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فک کن چندسال ازش بی خبرن 

این چه سرنوشتیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن در حد شایعه هست ولی یکجا هم گفتن (نمی‌دونم راسته یا دروغ )پدرش چند ماه قبل گفته یکی با گوشی سما ...

من قضیه ی این زنگ زدن به مدر سما ودوستش و شتیدم ولی با گوشی خود سما رو اطلاع ندارم

خبر دیدی نشده این چند روز

منم ازهمون روز تامیک دیگه نیومده بودم نی نی سایت تا الان

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خب الان بیشتر ناراحت شدم ک‌🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فک کن چندسال ازش بی خبرن این چه سرنوشت ...

چ میشود کرد

منم چندین ساله یا اینکه اصلا نه میشناسمشون نه هم دیدمشون دهنم درگیر این دختره ودنبال اینم خبر پیدا شدنش وببینم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اگه زنده بود چطور اینهمه وقت یه زنگ نزده

تو یوتیوب که دیدم کامل حرفای گوینده رو درمورد ناپدید شدنش اینجوری برداشت کردم که به احتمال زیاد کشتنش 

با یه مرد قرار گذاشته بعد از سوار شدن ماشین دیگه رفته که رفته🥲 با یه نفر دوست بوده نمایشگاهی که زن داشته زنش میفهمه و انگار اونی که سوارش میکنه آدم زنه بوده که سر به نیستش کنه 

پلیس همه رو دستگیر و زندانی میکنه ولی کم کاری کرده و نتونسته حرف بکشن ازشون و در نهایت آزاد شدن کاملا معلوم بود حرفای مرده دروغه ..یه نفرم گفته دختری میشناسم به نام سما جانبازی که مشابه فامیلی سما بوده که بعد از پیگیری معلوم میشه یا خبر بی اساس بوده یا اصلا این سما رو نگفتن 

من یبار با خواهرش حرف زدم ☹️واقعا سخته خدا بهشون صبر بده

اگه زنده بود چطور اینهمه وقت یه زنگ نزدهتو یوتیوب که دیدم کامل حرفای گوینده رو درمورد ناپدید شدنش ای ...

با خواهرش حرف زدی؟

چرا راجب اینکه با یه نفر قرار داشته توپیج پدرش نیست؟

با خواهرش حرف زدی؟چرا راجب اینکه با یه نفر قرار داشته توپیج پدرش نیست؟

پدرش نمیاد بگه که..ولی این موضوع دزدیده شدنش توسط افغان ها راسته انگار دیروز سرچ زدم وکیل تایید کرده گفته اطلاعات لازم به سپاه و پلیس داده خدا کنه برن بیارنش یه دختر دیگه هم هست دل خانواده هاشون و مردم شاد بشه الهی

به خواهرش گفتم بره پیش دکتر گاورسی تو مشهد گفت رفتیم کمک مون نکرد گفتم ان شالله پیدا شه ناراحتم گف مرسی گفتم شما مادر سمایین گفت خواهرشم🥺خودم همه جا رفتم اثری ازش نبود 

خواهر ناتنی شه ۱۶ سال بزرگتره ازش 

پدرش نمیاد بگه که..ولی این موضوع دزدیده شدنش توسط افغان ها راسته انگار دیروز سرچ زدم وکیل تایید کرده ...

پس جریان قرار داشتنش با مرد متاهل رو کی گفته؟