2777
2789
عنوان

بچه ها ازسما جهانباز خبری شده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر خود دختره برگشت یا پلیس پیدا کرد ؟ بهش تجاوز هم کردن ؟ خودش چی میگه

خیلی داستانش مفصل اصلا شوک شدن همههه

آره سو استفاده جنسی هم شده بود حبس در یک اتاق و...

خودش اول نگفت اونجا بوده گفت بهزیستی بوده

من راهنماییم کردم راستش

سما جهانباز پیدا شد پدر سما جهانباز می‌گوید مستنداتی داریم که نشان می‌دهد سما در یکی از روستاهای افغ ...

گوشیش،خب میگن روشن نشده اگه نه نقطه زنی میکردن

یعنی بر فرض اگه گوشیش ت افغانستان روشن شده با سیم کارت دیگه 

نمیتونند اطلاعاتی ازش به دیت بیارند پلیسا؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

سما جهانباز پیدا شد پدر سما جهانباز می‌گوید مستنداتی داریم که نشان می‌دهد سما در یکی از روستاهای افغ ...

واقعا وحشتناکه خدا کمک کنه ان شاالله

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اره به نظرم ادم خبر مرگ رو بشنوه بیشتر اروم میگیره تا بی خبری اینطوری بیشتر ادمو عذاب میده ولی حس می ...

این احتمال هم هست

متاسفانه🤕😔

واقعا چه ها کشیدن معلوم نیست کجاست بردنششایدم داخل کشور باشه...یکی از دخترا اقوام ما داخل کشور بود ی ...

واقعا خیلی ناراحتم برای سما😔

دلیلشم نمیدونم

یکی که میگفت اصلا دزدی درکار نبوده فرار کرده با یکی کلاه گذاشتن سرش!میخواسته بره یه کشور اروپایی کشی ...

من یه بار تو کامنتای پست پدرش یه کامنت دیدم که گفته بود من اون شب گم شدن سما سما رو دیدم تو خیابون ازمردم خواسته ی خوبی نداشت دیگه نگفت چی بوده

بعد مادر سما ریپلای زده بود روش که بیا دایرکت

من مادر وپدر وبرادرو خواهرشم فالو کردم خیلی ذهنم مشغول سما شده نمیدونم چرا

بعد هم پدرش تمام ماجرا رو تواینستا نمیگه...