2777
2789

بگین؟🙏🏼

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بشینی ریاضی بخونی و زحمت بکشی.  هیچ راه حل شاهانه ای نداره جز تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه امتحان روز جمعه میخوای؟

نه 

ورودی ۱۱ تجربی ام 

دهم ریاضی م خیلی ضعیف بود‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بشینی ریاضی بخونی و زحمت بکشی. هیچ راه حل شاهانه ای نداره جز تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن

دقیقااا

اونقدری که تلاش نتیجه داره هوش و استعداد نداره. و البته اینکه لازمه ی تلاش علاقه و انگیزه هست. وگرنه آدم یا درست و حسابی تلاش نمیکنه یا زود خسته و دلزده میشه از تلاش کردن.

بشینی ریاضی بخونی و زحمت بکشی. هیچ راه حل شاهانه ای نداره جز تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن

چه کار کنم ذهنم تو حل مسئله و تجزیه تحلیل فعال تر بشه؟ 

به نظرم مغزم فقط دوست داره ی چیزیو حفظ کنه🤦🏻‍♀️ 

ریاضیات راه شاهانه ندارد، تمرینتمرینتمرین... و باز

چه کار کنم ذهنم تو حل مسئله و تجزیه تحلیل فعال تر بشه؟ 

به نظرم مغزم فقط دوست داره ی چیزیو حفظ کنه🤦🏻‍♀️ 

باور می کنی من یه ازمون سخت ریاضی داشتم و حدود 2 ماه وقت داشتم یه سررسید خالی برداشتم جلدش کندم و با خودم عهد کردم که تو این دو ماه از اون سر رسید به عنوان چرکنویس استفاده کنم و تمومش کنم  دیگه دو هفته آخر چون وقت کم می آوردم خیلی چیزها رو نمی نوشتم و ذهنی مرور می کردم  حدود 50 صفحه از سر رسید باقی موند اکثرش استفاده کردم  دو تا جعبه مغزی مداد تو این مدت تموم کردم.  بعد تهش می گن فلانی باهوشه   هوش نیست پشتکار هست. انقدر بنویسی و تمرین کنی که انگشتت درد بگیره  ولی کوتاه نیایی!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دقیقااااونقدری که تلاش نتیجه داره هوش و استعداد نداره. و البته اینکه لازمه ی تلاش علاقه و انگیزه هست ...

درسته 

مثلا من ریاضی تمرین می کنم فقط مثل اون تیپ سوالی که دیدم و تمرین کردم بلدم حل کنم‌‌، انگار نحوه حل کردن رو حفظ می کنم‌!

تیپ سوالو یکم عوض کنن دیگه نمی تونم حل کنم

تو استدلال خیلی ضعیفم‌.

چه کار کنم ذهنم تو حل مسئله و تجزیه تحلیل فعال تر بشه؟ به نظرم مغزم فقط دوست داره ی چیزیو حفظ کنه🤦� ...

مسله رو بنویس راه حل آماده رو بنویس و انجام بده و مرور کن. چند مدل که انجام دادی و درک کردی و فهمیدی. برو سراغ حل کردن چند تا مثال. 

دیگه همین طوری جلو می ری.  چند تا کتاب خوب هم بخر 

من باور می کنی برای رشته ام هر کتاب خوبی که تو کتابخونه دانشگاه می دیدم می خریدم.   تو خونه یه تعریف یا قضیه رو گیر می کنم 20 تا کتاب خوب دارم که می رم سراغشون و می گردم ببینم کدوم بهتر مطلب توضیح داده. اونجا مطلب یاد می گیرم و درک می کنم و دوباره برمی گردم سر ادامه درسم

درسته مثلا من ریاضی تمرین می کنم فقط مثل اون تیپ سوالی که دیدم و تمرین کردم بلدم حل کنم‌‌، انگار نحو ...

اشکالی نداره.  اوایلش ادم حفظ می کنه ولی بعد یه مدت می شه یه قسمت از وجودت  

باور می کنی من یه ازمون سخت ریاضی داشتم و حدود 2 ماه وقت داشتم یه سررسید خالی برداشتم جلدش کندم و با ...

من امسال یه دفتر چک نویس داشتم و با فیلم های اینترنت سوال های کتاب رو تمرین می کردم شاید یه فیلم رو بارها می دیدم، وقتی فیلم رو می دیدم و حل می کردم بلد بودم ولی روز بعدش یادم می رفت!!!

درسته مثلا من ریاضی تمرین می کنم فقط مثل اون تیپ سوالی که دیدم و تمرین کردم بلدم حل کنم‌‌، انگار نحو ...

اصلا به این چیزها فکر نکن. فقط انجامش بده و برو جلو. 

ذهن بعد یه مدت خودش راه میافته