2777
2789

برای برادر یا حالا پسرای اطرافتون خواستگاری رفتید که دخترخانم رو معرف بهتون معرفی کرده باشه؟

خوب بوده دختره؟از نظر ظاهری و موقعیت خانوادگی چطور بودن؟

پ.ن:لطفا کامنت متفرقه نذارید فقط جواب سوال رو میخوام متشکرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلییییی پیش اومده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

پسر خوب با دختر خوب 

پسر بد با دختر بد 

هیچ وقت یک آدم نماز خون با بی دین ، خدا این دو تا سر راه هم قرار نمی‌ده 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

بله برای پسرم 

وخیلی راضیم خدا راشکر هم کف هم هستن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

دو تا برادر دارم ولی برا هیچکدومشون  چنین مدل خواستگاری نرفتیم و به شدت هم با این جور مدل خواستگاری مخالف هستیم. چون ممکنه طرف مقابل قبول نکنه یا برادر من نپسنده . خونه مردم مغازه نیست که بریم ویترینش رو نگاه کنیم. اگر هم کسی معرفی کرده باشه ادم قبل اینکه بره خونه طرف میره دختر خانم رو از نزدیک میبینه خوشس اومد پسره میره جلو که من شرایطم این هست اگر اجازه بدین مزاحمتون بشیم و یا یه مدتی با هم صحبت کنند اگر اوکی شد ادامه دار بشه

اگه حوصله داشتی چندتاشو تعریف کن😁

درنهایتم به همین شکل ازدواج کرد

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چرا چطور بود؟

گفتن دختره کارمنده معلمه خونه و ماشین داره 

برادرم وکیل بود رفتیم خواستگاری 

فعمیدیم دختره همینجوری تو یه مدرسه درس میده 

خونه و ماشین هم پدرش براش خریده 

اما تو مکالمه با برادرم خیلی بد حرف زد انگار از دماغ فیل افتاده بود 

همش نگاه از بالا به پاییین 

غرور برادرم خورد شد 

با داداشم رفتن کافه گارسون از دادشم پرسیده چی میل دارین داداشم گفته یه چیز شیرینی دختر هم گفته خیلی بی کلاسی این چه رفتاری بود