2777
2789
عنوان

راهکار برای تقویت هوش تحلیلی و ریاضیات‌

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
مسله رو بنویس راه حل آماده رو بنویس و انجام بده و مرور کن. چند مدل که انجام دادی و درک کردی و فهمیدی ...

چشم ممنونم🙏🏼

آفرین به این اراده و تلاش

رشته تون چیه‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من امسال یه دفتر چک نویس داشتم و با فیلم های اینترنت سوال های کتاب رو تمرین می کردم شاید یه فیلم رو ...

خوب ببین یه راه حل که یا می گیری  بعد چشمات ببندم تو ذهنت روند حل مسله رو به زبان ساده و مرحله به مرحله برای خودت بیار و تصور کن.  مثلا بگو برای پیدا کردن نقطه بحرانی اول باید نقاط اول و آخر بازه و نقاطی که مشتق نداره یا مشتق صفر می شه رو حساب کنیم   حالا چطوری مشتق حساب کنیم. باید این کار بکنیم. بعد باید اگه کسری هست مخرج صفر بزاریم اگه مثلثاتی هست فلان کار بکنیم و ... 

مرحله بعد از اول مسله رو بنویس و همین طوری که داری برای خودت توضیح می دی حالا با جزئیات جواب روی کاغذ بنویس 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به این چیزها فکر نکن. فقط انجامش بده و برو جلو. ذهن بعد یه مدت خودش راه میافته

ان شاالله که راه بیوفته🥲

آخه تجربی هم نیاز به ریاضی قوی داره این جوری پیش برم نمی شه😔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

چه کار کنم ذهنم تو حل مسئله و تجزیه تحلیل فعال تر بشه؟ به نظرم مغزم فقط دوست داره ی چیزیو حفظ کنه🤦� ...

زمانی که یک مسئله رو حل میکنی یا حلش رو میبینی، به مراحل حل دقت کن، از کجا شروع کنی، داده های مساله(فرض)، خواسته مساله چیه؟ من چه نکاتی از این تیپ سوال بلدم،؟ به کمک اونها و فرض ها باید به حکم(جواب) مساله برسم... اما همونطور که گفتم حل مساله،باااید برگه بزاری جلوت و یک مساله رو حل کنی، حتی اگر گمون داری که بلدیش،تنها وقتی بلدی که بتونی تا اخر مساله بری، اگر نمیتونی، به حل نگاه کن و تحلیل کن. از کجا شروع کرده،نکته و روش رو چطور پیموده و بعد سعی کن مجدد همونو حل کنی،...

خوب ببین یه راه حل که یا می گیری بعد چشمات ببندم تو ذهنت روند حل مسله رو به زبان ساده و مرحله به مر ...

ممنون خیلی کمک کردین🌹

رشته تون مهندسیِ؟ 

زمانی که یک مسئله رو حل میکنی یا حلش رو میبینی، به مراحل حل دقت کن، از کجا شروع کنی، داده های مساله( ...

ممنون

اگه سوال ریاضی داشتی بپرس،تاجایی زمان اجازه بده کمکت میکنم

ریاضی یازدهم خیلی سخته‌؟ چجوریه سطحش؟