2777
2789
عنوان

یه بچه گربه اومده حیاطمون اما

154 بازدید | 15 پست

سلام تقریبا دوماه پیش یه بچه گربه اومد کوچمون یکم غذا دادم بهش از اون موقع به حیاط خونمون عادت کرده هی میاد ،البته خونه ی همسایه میرفت میخوابید و روزی دوبار برای غذا می اومد حیاطمون امااز وقتی که بهش محبت میکنیم همش تو حیاط ما هست من به موی گربه حساسیت دارم و دخترم زیادی میگیره بغلش ،میگم به نظرتون ببرمش پیش دامپزشک واکسن بزنن تا بیماری انتقال پیدا نکنه ؟هر چند یکبار باید ببرمش دامپزشک و اینکه به نظرتون کلا نبرمش و به دخترم بگم دست نزنه بهش ؟

چند تا غذا هم پیشنهاد بدین ،خیلی غذا میخوره و همیشه گرسنه است 😂

ما که از  گربه فراری بودیم اونقدر عاشق این گربه شدیم که حد نداره ،اینم فکر کنم به ما عادت کرده

فقط اگه دختره غقیمش کن بعدا دردسر و عذاب وجدان نداشته لاشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي ناناز😍

قرص ضد انگل بگير،دونه اي٣٠تومنه،٤تكه اش ميكني،٣ماهي يكبار يك تيمه اش رو بهش ميدي كه انگل نگيره

واكسنش حدود٦٠٠هستش،اگر بزنيد ديگه نياز به تمديد نداره.

اگر علف هرز داريد تو خونتون كه هيچي،اگرنه براش مالت بگيريد.بستني گربه بگيريد.روغن ماهي براي پوست و موشون بگيريد.

غذاي خشك هم براي وقتايي كه غذا نداريد بهش بديد،فقط غذاي خشك رو اول تستي بگيريد اگر دوست داشت مقدار زياد بگيريد.

آره گلم واکسنش رو بزنید و بهتره عقیمش کنید اگه میخواید پیشتون باشه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اول فکر کنید اگر مسئولیت پذیرید دستی کنید حیوون رو 

دو روز دیگه به بهونه های مختلف رهاش نکنید 

برای غذا میتونید از پت شاپ ها غذای خشک بخرید . به جز اون تا حد امکان غذای بدون نمک و ادویه بدید و شیر هم حتما باید بدون لاکتوز باشه 

اسی جان خیالت کاملا راحت. ما هم داریم.  من خیلی راجع بهش تحقیق کردم. هیچ بیماری قابل انتقال ندارند.  حتی قدیمی‌ها که می گفتند موی گربه ضرر داره و فلانه  از نظر علمی رد شده.    اینجا گوش نکن بعضیا وسواس دارند و استرس می دن.      

تازه ما گربه هایی که داشتیم. واکسن نزده بودند هیچکدوم. و دخترم دائم بغل می کرد.  و می کنه. چندین ساله.  تازه قبلش مستاجرمون گربه از کوچه و خیابون به خونه راه می دادند. و پسرش بغل می کرد

تنها بیماریی که گربه داره. به اسم توکسو پلاسموز  که از طریق مدفوع گربه و اونهم اگه وارد معده بشه که احتمالش خیلی ضعیفه.   یا همین ویروس از طریق مدفوع وارد چشمها بشه که باز خطرناکه.  که اونهم گربه مدفوعش،رو زیر خاک انجام می ده و روی اونو می پوشونه. کسی دستش نمی خوره.   پس واکسن نزن. فقط قرص انگل اونهم هر ماه نصفی کافیه

اول خودش میومد بزرگ شد رفت با بچه س میاد حالا😍

من قبلا اصلا خوشم نمی اومد اما الان خیلی دوسش داریم دیشبم براش اسم انتخاب کردیم 😂شوهرمم کلا از گربه بدش می اومد الان هی خودش به گربه غذا میده

اول فکر کنید اگر مسئولیت پذیرید دستی کنید حیوون رو دو روز دیگه به بهونه های مختلف رهاش نکنید برای غذ ...

قسمت سختش اینجا بود که اوایل خیلی وابسته بود دادم به همسایه.گفتم تو بزرگش کن من نمیتونم ،اما گربه هی می اومد حیاطمون ،اماالان کلا تو حیاط ما زندگی میکنه