2777
2789
عنوان

بچها خفاش اومده خونمون😭

665 بازدید | 75 پست

اقا ما عصر بیرون بوودیم.۱۰ شب اومدیم خونه.تا ۱۲ وربع هیچ صدایی نمی یومد .یهو صدای خش خش پلاسنیک بلند شد . شدیددد‌.انگار ی حیوونی داره تلاش میکنه بیاد بیرون از اونجا.هی سروصدا میکنه یهو ساکت میشع‌.دفعه پیشم اینطوری شده بود و فهمیده بوودیم خفاش ه . الان نمی دونم‌چیع ک گیر افتاده تو طاقچه ی راه پله مون‌.

خیلی مبترسم.پدرم‌خونه نبست .و فعلا نمیاد . منومادرموخواهرم خونه ایمم.شدید مبترسم😭😭😭

توروخدا بکید چیکار کنم.

تو اون طاقچه ،کلی بوت وکفش واینامه..همه هم نوعن‌. میترسم بخورتشون.اگ موش باشه چی

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خفاش و موش کفش میخورن؟

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

زنگ بزن دايي اي پدر بزرگي چميدونم يكي

دایی ندارم.

پدربزرگم ندارم‌. عمو دارم ک اونم‌خونه ش خواییده .مادرم میگه زشته

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐