2777
2789
عنوان

بچها خفاش اومده خونمون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 75 پست

مطمئنی خفاشه؟ 

پنجره ها و در بالکن رو باز کنید تا بره

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

وای چه جالب کاش خانه ما هم خفاش بیاید

کجاش جالبه اینقدر چندش و ترسناکه

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هآری میده🥲

خفاش هاری میده واقعا؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

هآری میده🥲

بابام یه بار با دس گرفتش دس بابامو گاز گرفت نمیدونستیم باید واکسن بزنه هیچیش هم نشد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اگر مطمئنی خفاشهاولا اینکه بدنتون رو خیلی خوب بپوشونین چون بعضی خفاش ها گاز می گیرن و خون می خورنبعد ...

ن مطمین نیستممم. ولی فک‌کنم پرنده س .اخه انگار بال بال میزنه‌.بازم هیچییی نمیدونم.خودم جرئت ندارم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
اگر مطمئنی خفاشهاولا اینکه بدنتون رو خیلی خوب بپوشونین چون بعضی خفاش ها گاز می گیرن و خون می خورنبعد ...

نه خطرناکه بهترین راه اتشنشانی

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

خفاش از جاهای تاریک و غارمانند و جاهایی که بلند باشن مثل درخت خوشش میاد 

یا خونتون نزدیک همچنین جاییه یا تو خونتون همچین جاییه مثلا نقاط تاریک و سوت و کور و کم رفت و آمد زیاد داره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ن مطمین نیستممم. ولی فک‌کنم پرنده س .اخه انگار بال بال میزنه‌.بازم هیچییی نمیدونم.خودم جرئت ندارم

به هر حال بازم با چادر نماز می تونی هدایتش کنین بیرون فقط حواستون باشه که همه ی درو پنجره ها رو باز کنین