من خودم بچه بودم دهه شصت شهرمون کوچیک بود دخترای محل چندتامون دوچرخه داشتیم عصرا تو کوچه بازی میکردیم یادمه یه همکلاسی داشتم از یه خانواده خیلی مذهبی تو مدرسه بهم گفت دیدمت تو خیابون سر باز یعنی بدون روسری دوچرخه سواری میکردی به مدیر میگم حالا مدیر مدرسه کوچه پشتی مینشست دختر خودش دوچرخه داشت الان میفهمم خیلیا دوچرخه رو برا دختر بد میدونستن اونم تو شهرای بزرگ و خانواده های با کلاس اجازه دوچرخه سواری به دختر نمیدادن واقعا دلیلش چی بوده ؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
من کلا با دوچرخه میرم سرکار بخاطر ترافیک البته میخوام موتور برقی بخرم برا خودم
موتور برقی برا خانوما مجازه؟
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️