2777
2789

من خودم بچه بودم دهه شصت شهرمون کوچیک بود دخترای محل چندتامون دوچرخه داشتیم  عصرا تو کوچه بازی میکردیم یادمه یه همکلاسی داشتم از یه خانواده خیلی مذهبی تو مدرسه بهم گفت دیدمت تو خیابون سر باز یعنی بدون روسری دوچرخه سواری میکردی به مدیر میگم حالا مدیر مدرسه کوچه پشتی مینشست دختر خودش دوچرخه داشت  الان میفهمم خیلیا دوچرخه رو برا دختر بد میدونستن اونم تو شهرای بزرگ و خانواده های با کلاس اجازه دوچرخه سواری به دختر نمیدادن واقعا دلیلش چی بوده ؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا با دوچرخه میرم سرکار بخاطر ترافیک 

البته میخوام موتور برقی بخرم برا خودم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

ما که دهه شصتی بودیم بد نمیدونستن تازه خانواده بابام هم مذهبی بودن 

مگه خشک مذهب مثل یکی از شوهر عمه هام

تازه فامیلای مذهبی داشتیم که دختراشونو تو استخرهای مختلط فامیلی هم میفرستان قبل سن تکلیف 

قدیم اکثرا محجبه چادر میزدن فک کنم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من کلا با دوچرخه میرم سرکار بخاطر ترافیک البته میخوام موتور برقی بخرم برا خودم

موتور برقی برا خانوما مجازه؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان هم بد میدونن 

دلیلش رو هم نمی دونم 

میگن باسن و ران خانم مشخصه 

ولی سوار موتور هم که بشیم باسن و ران پیداست 

نمیدونم چرا دوچرخه مشکل داره ولی موتور نه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

موتور برقی برا خانوما مجازه؟

من دوستام دارن 

فکر کنم اوکیه در هرصورت گیر نمیدن تو تهران

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️