2777
2789
عنوان

بیاین راهکتر بدین چکار کنم

103 بازدید | 18 پست

بچه ها تو ی محیطی کار میکنم که خانما و اقایون زیادی توش فعالیت دارن و پسرای همسنوسالم هم زیادن..اوایل ک وارد کار شدم با وجود اینکه گفته بودن دختر پسرا و خانما و اقایون ب هیچ عنوان نباید باهم هیچ ارتباطی داشته باشن از سر هیجان با دوتا دختر دیگه  و پنج شیش تا از پسرای اونجا رفیق شدیم و اکیپ زدیم...                     بعدا هم ک مدیر شرکت متوجه شد هممون رو باخواست کرد و برامون خیلی بد شد..بعضی از صمتا هم تغیر کرد...حالا بعد از گذشت دقیقا یک سال بعد از اون جریان چند مدت کوتاهیه احساس میکنم از اون پسره ک قبلا بیشتر باهم صمیمی بودیم و شوخی میکردیم خوشم اومده..ولی خب از همون موقع هممون ارتباطمون باهم قطع شده و حتی همو نگاه هم نمیکنیم..

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

اگر دوباره میخوای باهاش ارتباط برقرار کنی، باید خیلی مراقب باشی. این که اون موقع رفتار شما باعث شده شرایط سخت بشه، یعنی الان هم باید خیلی محتاط باشی. اگر واقعا میخوای بهش نزدیک بشی، باید بفهمی که اون هم به این رابطه علاقه داره یا نه. خودت رو بیشتر از حد توی موقعیت‌های بی‌مورد قرار نده و اگر به رفتارهای جدیدت در این فضا دقت کنی، میتونی به یه نتیجه‌گیری درست برسی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگر دوباره میخوای باهاش ارتباط برقرار کنی، باید خیلی مراقب باشی. این که اون موقع رفتار شما باعث شده ...

اگر امکانش هست بهتون پیام بدم و راحت تر راجبش صحبت کنم..چون برام خیلی موضوع مهمیه واحساس میکنم تجربیاتتون در این زمینه میتونه موثر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جات بودم دنبال دردسر نبودم 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شمارشو داری یا پیجی راه ارتباطی ای چیزی یه راهی پیدا کن به یه بهونه پیام بده یه سوال الکی بپرس اول

تو گروه شرکت همه عضویم و ایدیش هست...پیجشم پابلیکه اینو مامانم همو فالو دارن اما میترسم پیام بدم و از ترسش بره به بقیه یا رییس شرکت بگه..چون کارش خیلی براش جدیه/:

یعنی میگی کلا پیشو نگیرم؟

من بر اساس شخصیت خودم گفتم 

شاید شما مثل من نباشی 

من دوست ندارم شغلمو به خاطر یه آدم از دست بدم و یا اینکه توبیخ بشم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مگه کارتون چییه ببخشید میپرسما

در حوزه ی ارتقای صنایع دستی و حمایت از هنرمندان زیر نظر میراث فرهنگی

من بر اساس شخصیت خودم گفتم شاید شما مثل من نباشی من دوست ندارم شغلمو به خاطر یه آدم از دست بدم و یا ...

خب منم همینطور..من الان فقط ی چیزی سردرگمم کرده..اینکه میتونم بهش اعتماد کنم و پیام بدم یا اینکه حضورا باهاش صحبت کنم بدون اینکه نگران باشم مشکلی پیش بیاد یا نه

خب نترس بابا دلتو به دریا بزن نهایت میگه نه فقط بگو لطفا کسی خبردار نشع

بعد ی چیزی...زشت و ضایع نیست من برم جلو پیشنهاد بدم

خب منم همینطور..من الان فقط ی چیزی سردرگمم کرده..اینکه میتونم بهش اعتماد کنم و پیام بدم یا اینکه حضو ...

نمیدونم عزیزم 

این مدتی که با هم همکاری بودید بسنج ببین آدم مورد اعتمادیه

نمیدونم عزیزم این مدتی که با هم همکاری بودید بسنج ببین آدم مورد اعتمادیه

خب ما کلا کمتر از یک ماه باهم رفیق بودیم و ارتباط داشتیم..بعد ک لو رفتیم کاری کردن ک الان یکساله همو با ترس حتی نگاه میکنیم..یعنی ارتباطمون کااااامل قطعه و هیچیییی ازش نمیدونم