2777
2789

خانومااااا سلام خوبین 

ی سوراخ جدید زدم برای گوشم چیکار کنم اگر بدون گوشواره موندن بسته نشن تا چند روز گوشواره نندازم درجا بسته میشه😢😢 یک راهکار بدین انجام بدم

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نخ انداختم چون تازه سوراخش کردم منتظرم زخمش خوب بشه بعضیا میگن آب طلا بخوره دیگه هیچ وقت بسته نمیشه آب طلا چیه 

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

خب اگه دوسنداری یه پیرسینگایی هست ک نگین هستن خود درمانگاهی ک گوشتو سوراخ میکنه برات میندازه

جفتی چنده اونا خبر داری؟؟ چون حداقل باید دو جفت بخرم گوشام هر کدوم دو سوراخ داره 

جفتی چنده اونا خبر داری؟؟ چون حداقل باید دو جفت بخرم گوشام هر کدوم دو سوراخ داره

مآل منو ک سوراخ کرد گوشواره انداخت جفتی دویست ک رنگ ثابت و ضد و حساسیت و فلان ولی اصلا ب درد نمیخورد تونه ک اومدم خودم نخ کردم

لایک نکن  

من حدود هشت ماه پیش سوراخ کردم تازه خوب شدن😐

با دستگاه سوراخ کردی یا خودت سوزن خیاطی؟ آخه من با سوزن خیاطی سوراخ کردم