من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با بدترین مهمونی که من رفتم تو دلت باز میشه😑واااتتتت؟؟
منظورم اینکه اگه اتفاق خنده داری افتاده باشه
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
ی شب رفتیم عروسی آهنگ نمیذاشتن بذارن چون مال سپاه بود تالار رقص هم اصلا نمیشد بکنی غذا هم افتضاح تازه راه دور هم بود شیرینی و میوه هم مونده بود تو عروسی آهنگ حماسی گذاشته بودن😐
همه اون مهمونیایی ک از طرف فامیل شوهر دعوت میشیم بعد لباس و طلاهای جدیدشونو میکنن تو چشممون مهمونی ک نیس شو لباس و جواهرات من واقعا اینجور مهمونیارو دوس ندارم
رفتیم خونه خالم خونشون دلگیرررررر حتی یه لامپم روشن نمیکردن یه عروس نچسب هم داره ار اول تا آخر بزور ...
وای یاد داییم اینا افتادم برای اینکه برق مصرف نشه تا ۸ شب لامپاشونو روشن نمیکنن
یادمنیست امروزیو راجبش تاپیک زدم با موضوع بچه هاتونو ول نکنید
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من آدمهایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدمهای پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجانزده میشن.