2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 56 پست
عصبانیه. اگه جاش خوبه الکی به خودت فشار نیار

چزا عصبانیه؟؟؟جاش خوبه ولی خیلی دوسم داشت و بهم وابسته بود چطوری حاظر نیست باهام حرف بزنه حتی؟؟؟؟

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکماه چرا هیچ اقدامات قضایی نداشتی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه تا ۷ سال باید پیش خودت باشه برو جلوی درشون بچتو بگیر دست پر برو براش اسباب بازی ماشین بخر برو و ...

مادرش خیلی زن خوبیه میگفت هرچی شوهرم به بچم گفته ببرمت پیش مامان گفته نه ... مطمئنم راست میگه...

اصا دارم دیوونه میشم ازحرفای پسرم....ولی مطمئنم کسی این حرفارو بش نزده

چزا عصبانیه؟؟؟جاش خوبه ولی خیلی دوسم داشت و بهم وابسته بود چطوری حاظر نیست باهام حرف بزنه حتی؟؟؟؟

بچه ست. نمیفهمه که. فکر کرده خواست شماست که الان پیشت نیست. 

تصمیمت قطعیه؟ نمیخوای بکشونیش پیش روانپزشک

همسر منم شکاک بود. دوماه دارو خورد خوب شد. البته خودشم همکاری کرد

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
ادم سر سختگیری و شکاکی میره پیش روانشناس. دلشو دست بیار زندگیتو خراب نکن. مادر پسر بچه بودن خیلی ازا ...

ن عزیزم زود رنج چی....نمیزاره هیچ جا برم هرجا برم باید اجازه بگیرم حتی تا دم در...هرروز گوشیمو میگرده..خونه فامیلام تاحالا نرفتم...اینقد عذابم داده ک دیگع به ته خط رسونده منو

مادرش خیلی زن خوبیه میگفت هرچی شوهرم به بچم گفته ببرمت پیش مامان گفته نه ... مطمئنم راست میگه...اصا ...

ببین پسر باباییه. هرکاری کنه یه روز توروت وامیسته میگه بابامو میخوام بابام گنا داره تنهاس و فلان. اگه مادرشوهرت خوبه باهاش حرف بزن ادامه تربیت پسرشو انجام بده.خون به دل خودت و شوهرت و بچت نکن. 

دیگه تحمل ندارم اعصابم نمیکشه چن سال بش میگم برو دکتر نمیره

تنها شرط برگشتت رو مراجعه مرتب به روانپزشک بزار

منم همین کارو کردم

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
ن عزیزم زود رنج چی....نمیزاره هیچ جا برم هرجا برم باید اجازه بگیرم حتی تا دم در...هرروز گوشیمو میگرد ...

متاسفانه بیماری سمجیه و ژنتیکی

ببین پسر باباییه. هرکاری کنه یه روز توروت وامیسته میگه بابامو میخوام بابام گنا داره تنهاس و فلان. اگ ...

اره همیشه تو دعوا ها طرف باباشه ...شوهرم برا مادرش تره هم خورد نمیکنه 

تنها شرط برگشتت رو مراجعه مرتب به روانپزشک بزارمنم همین کارو کردم

دوستل پیش قول داد بره زد زیر حرفش...نمیره‌ منم دیگه تحمل ندارم