2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 56 پست
متاسفانه بیماری سمجیه و ژنتیکی

اره مال این دیگه بیش از حده... جاییک نمیرم اگرم باهزتربدبختی برم هردیقه زنگ میزنه و میگه عکس بده و اینا..پیرم کرده پیییر

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
دوستل پیش قول داد بره زد زیر حرفش...نمیره‌ منم دیگه تحمل ندارم

پس ازش جدا شو. جونت تو خطره

یکی تو شهر ما شکاک بود زنشو با چاقو کشت

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مال این دیگه بیش از حده... جاییک نمیرم اگرم باهزتربدبختی برم هردیقه زنگ میزنه و میگه عکس بده و ا ...

متاسفم. 😔

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
پس ازش جدا شو. جونت تو خطرهیکی تو شهر ما شکاک بود زنشو با چاقو کشت

حالا این همیشه میگه مطمئنم پاک ترینی و فلان ولی باز هرثانیه چک میکنه.....جدا میشم..خانوادم اصا گفتن به هیییچ عنوان نمیزاریم برگردی

من چندتا از پستاتو خوندم خیلی اهل تحقیر هستی مرداا هرچیو تحمل میکنن جز تحقیر. محبتتو به شوهرت نشون بده بگو قلبا دوستت دارم ولی اخلاقت بیمارگونس.اگه به کسی حساسیت داره اونجا نرو یا با مادرش برو بیرون بزار دلش اروم شه . هزارتا راهکار داری تا طلاق. برو بخواب فردا بروخودت پیش چندتا مشاور ببین چی میگن

آشتي ميكنند عزيزم

راه آشتی قهر نیست باید صحبت تصمیم دو طرفه هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حالا این همیشه میگه مطمئنم پاک ترینی و فلان ولی باز هرثانیه چک میکنه.....جدا میشم..خانوادم اصا گفتن ...

خوده روانپزشکا هم، در مورد پارانوئید جدایی رو پیشنهاد میدن. چون خطرناکه این بیماری

بچه ست. نمیفهمه که. فکر کرده خواست شماست که الان پیشت نیست. تصمیمت قطعیه؟ نمیخوای بکشونیش پیش روانپز ...

اره قطعیه...باور کن حتی یکدرصد امید به بهترشدنش ندارم ..خیلیییی باهاش ساختم دوسال پیش قهر کردم قول داد بره روانپزشک ولی گولم زد و نرفت

نمیدونم ازبس خسته بودم روحم خسته بود فعلا هنوز هیچ کاری نکردم

شما دختر مجرد خانواده نیستین ک بی تکلیف خودتون گذاشتین یک خانم متاهل شدین باید خودتون دیگ امروز وفرداهاتون آرامش پیشرفت هاتون به وجود بیارین ،یکماه چطور بی تکلیف خودتون گذاشتین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما دختر مجرد خانواده نیستین ک بی تکلیف خودتون گذاشتین یک خانم متاهل شدین باید خودتون دیگ امروز وفرد ...

چون خیلیی خسته بودم و نیاز به یه استراحت داشتم تااول پاشم بعد بدوئم. 

زودتر کارای قضاییشو انجام بده

قوی باش. خسته ام چیه؟ شما اول راهی! 

بعدشم دنبال یه کار سرگرمی حرفه. وقت سر خاروندن برا خودت نزار. 

بیکاری افسردگی میاره. قوی باش، سهم روزای خوبت مونده. همه رو از خدا طلبکاری🌷