2777
2789

موقع جنگ منو دختر داییم در تماس بودیم قبلشم بیرون میرفتیم همش

جنگ شد گفتم تهران تخلیه و این داستانا

خانواده ما و داییم رفتیم شهرستان خونه مامانبزرگ

نگم که چه وضع افتضاحی بود 

مشکل از اینجا شروع شد داییم بیمارگونه نوه شو دوست داشت یا به لج ما میرفت میومد نوه خودشوصدا میکرد میخابوند بهش غذا میداد ینی تو اون سه روز ما نشسته بودیم فقط داشتن به روتین اون نوه رسیدگی میکردن با دختر منم کارنداشتن اصلا

منم با نوه اونا

حالا شاکیه چرا بچه اونارو صدا نکردیم داییم بزور بغل میکرد بچه رو میکرد تو چشم من شوهرم بابام که صداش کنیم

ینی میگفتن ما کارمون قربون صدقه این رفتنه شمام همش صداش کنین چرا ساکتین😂

خلاصه که از وقتی اومدیم اصلا از هم خبرنگرفتیم

دیشب یه پیام داد من گرم جوابش دادم دیدم خیلی سرد داره جواب میده الان چیکارکنم کات کنم؟

منم حوصله بچه مردم و ندارم

حتی بچه خواهرم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

کاش هر کسی متوجه بشه که بچش فقط برای خودش شیرینه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هر کسی متوجه بشه که بچش فقط برای خودش شیرینه

منم فقط داداش خودم و اونم تا کوچیک بود دوس داشتم

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

خدا شاهده تو اینستا یه چی خوندم فکر نمیکردم شما باشین 

نوشته بود از ترس جنگ با کل اقوام  رفتیم روستامون ،چند تا درگیری داشتیم داریم برمیگردیم باز شهر خودمون که حداقل بقیمون اسیب نبینن 

شما نبودین ؟😂

انقد بدم میاد ی بچه رو خیلی بزرگش میکنن بعد ب ی بچه دیگ اهمیتی نمیدن

همون خب داری نوه ت بازی میدی دختر منم بده

از بیرون میومد دوتا نوه باهم بودن اونو صدا میکرد برمیداشت میبرد