2777
2789
عنوان

مردی که شش سال باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 86 پست
احتمالا برمیگرده چون رابطتون طولانی بوده اما تو دیگه قبول نکن اصلااا!چون جز آسیب ب روح و روانت و له ...

بنطرت حتی اگه با دختر دیگه ای وارد رابطه شده باشه بازم برمیگرده پیش من؟

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار بعد اون ماجرا پیام داد طی یک سالاولین بار جواب ندادچندین ماه بعد ریکوئست داد اینستا تا وقت ...

وای چقد بده چقد اشغالن پسرا شما حضوری بوذین؟ بخدا کل هاطراتی ک دارم از بچگیم با آینه انگار بیشتر از دوست داشتن وابستش شده بودم شیش هفت ساله ه روز تصویری تلفنی همو میدیدیم خیلی بده حالم

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
منم از ۱۴ سالگیم با یکی بودم شیش هفت سالی میشه امسال سر ی چیز الکی بهم زدیم من بهش گفتم دیک نمیخام ح ...

نه بنظرم زنگ‌نزن .بخاد خودش میاد...الان راحت ولت کنه بدون بعدا هم راحت ولت میکنه مثل پارتنر من....

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

نه ولی اینکه بره و برنگرده مشکل داره یه جای کار

میدونی کجا مشکل داره

اینکه اون مطمئن صد در صد که دختره عاشق و وابسته اش هست 

و حالش بدون اون پسر بده

و با هیچ کسی نمیتونه حالا حالا اوکی بشه 

این اطمینان و وقتی یه پسر از دختر پیدا میکنه میره 

اگه تو نری اصلا به سمتش پیام ندی زنگ نزنی چک نکنی به زودی پشیمون مثل سگ برمیگرده

بنظرت طولانی ترین مدتی که طول میکشه برگرده چقدره؟؟؟ حتی اگه با دختر دیگه ای باشه برمیگرده؟

میدونی کجا مشکل دارهاینکه اون مطمئن صد در صد که دختره عاشق و وابسته اش هست و حالش بدون اون پسر بدهو ...

۵۰ درصد این هست ۵۰ درصد هم خودش 

خودش مگه دل نداره   شاید جایی براش پهن هست که راحت میره

نه بنظرم زنگ‌نزن .بخاد خودش میاد...الان راحت ولت کنه بدون بعدا هم راحت ولت میکنه مثل پارتنر من....

اره خیلی از این کارا کرده مثلا یک ماه قهر بوده بعد سروکلش پیدا شده

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

خودم  ۱ونسم ساله جدا شدم البته خیانت کرد و برنگشته 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣