2777
2789
عنوان

مردی که شش سال باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 86 پست
ایشالله هرچی خیره پیش بیاد من هزاران بار به شوهرم گفتم ازت متنفرم حالم ازت بهم میخوره ولی دوباره برگ ...

اخه زنا ممکنه بگن متنفریم ولی تو دلشون طرفو دوست داشته باشن ولی مردا فکر نکنم اینجوری باشن...اینم تو این ۶ سال اولین بارش بود گفت متنفرم ازت و حالم ازت بهم میخوره‌..

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال خیلیه

اره واقعا بایر بچه داشتیم الان دیگه...

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

برمیگرده قطعا اما اون زمان تو سردی و بر نمیگردی مطمئن باش مثل من 😁😁😁😁

برا شما بعد چند وقت برگشت؟ این اگر با دختر دیگه ای باشه چرا باید برگرده؟؟؟ 

ببین منم تجربه کردم فقط گریه کن جیغ بزن

باز آدم دلش خنک نمیشه

فقط وقتی دل خنک میسه

که اون عاشق تو بشه و تو متنفر باشی 

یعنی جاتون عوض بشه 

و دلت بسوزه براس 

و حتی بخوای بهش ترحم کنی و فیلم بازی کنی هم نتونی 

تقصیر خودته اینجور رابطه هایی که تعهد نباشه آخرش همینه اگه میخواستی ش می‌گفتی بیاد خواستگاری نه این ...

اره تقصیر خودم که هست ولی چون طاقت نداشتم ولش کنم موندم هی تا شد ۶ سال.اون گفته بود ازدواجی نیستم...

می‌خوام پشیمون نشه صدساله سیاه ، برو تاپیکا منو بخون به چه روزی افتادم دارم جدا میشم ، برو خداروشکر ...

اخه منم اللن انگار جدا شدم فقط دیگه دادگاه اینا ندارم...۶ سال عمر و جونیمو و عشقمو از دست دادم انکار...

تو شرایط توامیک سال گذشته از آخرین بار که حرف زدیم و نیومد که نیومد

ای بابا....حالت بهتر شده!؟