2777
2789
عنوان

واقعیت دنیا و زندگی

88 بازدید | 3 پست

زندگی تو این جامعه انگار شده یک چرخه‌ی بی‌پایان از فشار، بی‌عدالتی، سرخوردگی و حس شکست.

هر روز که بیدار می‌شی، یه بار دیگه می‌بینی که شرایط بهتر نشده، حتی بدتر شده.

خیابونا، آدم‌ها، سیاست‌ها، همه یه جورایی خسته‌کننده و تکراری شدن.

جواب هیچ سوالی رو نمی‌گیری، هیچ راه فراری نیست، هیچ امیدی نیست که بتونه این تاریکی رو روشن کنه.

انگار که هیچ جایی برای نفس کشیدن نیست، فقط سکوت و سردی.

خیلی‌ها تو این مسیر خودشون رو از دست دادن، خیلی‌ها دست از تلاش کشیدن، خیلی‌ها خسته‌تر از اونن که بتونن ادامه بدن.

افکار تاریک میاد و می‌مونه، چون هیچ کس به حرفات گوش نمی‌ده، هیچ کسی نمی‌فهمه.

زندگی تو اینجا، گاهی مثل یه بازیه که همه قوانینش رو به نفع کسی دیگه تنظیم کردن، جایی که نمی‌تونی بخندی، نمی‌تونی نفس بکشی، و فقط باید تحمل کنی.

عزیزدلم همونطور که یک دانه در خاک سیاه تاریک سرد ترسناک جوانه میزنه وبه یک درخت پر بار ثمر وبه نهایت کمال خودش میرسه انسان هم در این دنیا میتونه برسه فقط باید راهشو بلد باشه وخودشو بشناسه😘

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.