6فردا 18 سالم میشه اما نمدونم چمه حالم خیلی بده وسط قفسه سینم و بین دو تا کتفم احساس سنگینی و درد میکنم اشکام بند نمیاد اولش فکر کردم به خاطر اینکه هیچکس بهم تبریک نمیگه یا اینکه تولد نمیتونم بگیرم نه اینکه اینا بی تاثیر باشه اما انگار چیز بزرگ تری هست نمدونم چه مرگمه خیلی غمگینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم . ا.ید وارم سال بعد تولد قشنگ تری رو تجربه کنی
همچنین توو💓ناراحت نباش، خیلیامون روز تولدمون تنها بودیم، از الان دیگه داری کم کم سختی های زندگیو حس میکنی، چه تو بحث کنکور چه کلا ادامه زندگی، یکی از درساش اینه که آدم همین که خودشو داره کافیه
¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️ `•.,¸¸,.•´¯ زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آنکه پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄
همچنین توو💓ناراحت نباش، خیلیامون روز تولدمون تنها بودیم، از الان دیگه داری کم کم سختی های زندگیو حس ...
وقتی همه دوستام تولد 18 سالگیشونو جشن گرفتن منم دعوت کردن اما چون نمیتونستم براشون هدیه بخرم بهانه میوردم و نمیرفتم حالا خیلی ازم دور شدن حس تنهایی میکنم