2777
2789
عنوان

فردا تولد 18 سالگیمه ولی اشکام بند نمیاد حالم بدههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست
منم مهرماه تجربه میکنماما دلم نمیخاد 24 سالم بشه 😭😭😭😭😭💔💔💔💔اصلا دلم نمیخاد 23 سالگی ب بعدو ت ...

عزیزم سن یه عدده 

هر چی بزرگ تر میشی بی اهمیت تر میشه این عدد 

واسه من که اینجور بوده 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همه دوستام تولد 18 سالگیشونو جشن گرفتن منم دعوت کردن اما چون نمیتونستم براشون هدیه بخرم بهانه م ...

میدونم عزیزم درکت میکنم، شاید اینکه بهت بگم تنها نیستی تسکینت بده.. میگذره این روزا، چیزی که مهمه اینه که از 18 سالگیت نهایت استفاده رو ببری، به شدت سن مهمیه، کلی چیز جدید توش یاد میگیری، درس بخون خیلییی، به کنکور اهمیت بده و یه رشته خفن قبول شو، این بزرگترین لطفی هست ک در حق خودت میکنی، داری مبینی که هیچکس مهم نیست براش آدم تولدشه یا نه؟ پس از زانو های خودت بگیر و ب خودت قول بده با همه وجودت برا آینده تلاش کنی، به یه جایگاه خفن برسی، حتی تو هم نخوای دورت پره

میدونم عزیزم درکت میکنم، شاید اینکه بهت بگم تنها نیستی تسکینت بده.. میگذره این روزا، چیزی که مهمه ای ...

ممنون  عزیزم متنت کمکم کرد وقتی خوندمش اشکام دوباره اومد . میدونی من تو رفاقت کم نزاشتم ولی از نظر مالی کاری نتونستم بکنم و این باعث تحقیر و نادیده گرفتنم شد چه تو فامیل چه دوستام خیلی برام دردناکه

ممنون عزیزم متنت کمکم کرد وقتی خوندمش اشکام دوباره اومد . میدونی من تو رفاقت کم نزاشتم ولی از نظر م ...

اون دوستات دوست نبودن قشنگم، دوستای واقعی قضایای مالی براشون مهم نیست، چه تو خوشی چه تو ناخوشی کنار همن، اون رفیق واقعیت هنوز پیدا نشده، شایدم هیچوقت نشه ها، چیزی ک کمکت میکنه اینه که توقعتو از بقیه کم کنی، و وقتی اونا نیستن تو هم نباش

بذار تنها باشی، اصلا تنها بودن تو 18 سالگیمه اپشنه بخدا، با خیال راحت و تو تنهایی درستو بخون و فوکوس کن رو ایندت، نه هیچ چیز دیگه ای 

تا دلت بخواد اندازه موهای سرت از دوست و رفیق بگیر تا بقیه تاریخ تولدشون یادم بوده و برا تولد من اصلا پیداشون نشده 

اون دوستات دوست نبودن قشنگم، دوستای واقعی قضایای مالی براشون مهم نیست، چه تو خوشی چه تو ناخوشی کنار ...

راس میگی واقعا . باید بیفتم دنبال درست کردن این زندگی . نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم حرفات تاثیر عمیقی روم گذاشت  . امید وارم یه روز همدیگرو تو دنیای  واقعی ملاقات کنیم تا بتونم درست ازت تشکر کنم  

عزیزم سن یه عدده هر چی بزرگ تر میشی بی اهمیت تر میشه این عدد واسه من که اینجور بوده

نمیشه گف میتونم بی تفاوت باشم

چون واقعا عمرمونه ک داره میگذره ..🥲💔

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

نمیشه گف میتونم بی تفاوت باشمچون واقعا عمرمونه ک داره میگذره ..🥲💔

چون نباید روزهای رفته رو ببینی 

باید روزهایی که داره میاد و تو نمیدونی چقدر قراره ادامه داشته باشه ببینی 

کاش میشد برگردم عقب زوده برا ی تو جوونی پیر شدن

اول جوونیه عزیزم 

به روزهای رفته نگاه نکن 

کلی سال های نیومده پیش رو داری . کلی اتفاقاتی قشنگ در انتظارته 🌱