2777
2789
عنوان

کنکوریا یه لحظه میاید لطفا

178 بازدید | 25 پست

9 روز کامل به کنکور تجربی مونده هرکی دوست داره بیاد با هم بخونیم نیازی به تلگرام یا درخواست دوستی نیست که تایممونو سرش بذاریم هدف منم این نیست که تایمتونو بگیرم فقط هر شب حالا تو این تاپیکم میشه؛ گزارش بدیم که خوندیم و چقدر خوندیم و چقدر تست زدیم و اینا من که قراره به همین انگیزه که تو یه جای عمومی اعلام میخونم تلاشمو بکنم من تو این زمینه تجربه دارم و میدونم و مطمئنم از اینکه چقدر این مسیر میتونه سرنوشت ساز باشه مثلا برای من میتونه تراز اردیبهشتمو 500 تا افزایش بده که خیییییییلییییی تغییر مثبتی برامه 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم دقیقا نزدیک کنکور اردیبهشت، همون هفته آخر اگه ول نمیکردم تراز مورد نیازمو از همون اردیبهشت میگرفتم به خاطر همینه که میگم تجربه دارم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

میتونی. کارگاه اریان حیدری رو از اپارات کلاسینو ببین. از دقیقه 29 به بعد بدردت میخوره

اخه بدنم درد میکنه از بس خوندم و استراحت نکردم. خیلی تست زدم ولی امید ندارم. خسته ام

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینم بگم دقیقا نزدیک کنکور اردیبهشت، همون هفته آخر اگه ول نمیکردم تراز مورد نیازمو از همون اردیبهشت ...

من اگه استراحت میکردم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اخه بدنم درد میکنه از بس خوندم و استراحت نکردم. خیلی تست زدم ولی امید ندارم. خسته ام

این 9 روزم بخون. بعدش هرچقد خواستی استراحت کن. الان وقت جا زدن و استراحت نیست

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

خوشبحالت. من خیلی خسته ام . بدنم درد میکنه

دقیقا درکت میکنم چون امتحان نهایی ها خیلی خیلی فشار آوردن بهمون ولی اگه بخوای میتونیم تو همین تاپیک برای هم انگیزه بشیم منی که خودم به زور دارم برای خودم انگیزه ایجاد میکنم شاید حق ندارم اینو بگم ولی باز خواهش میکنم بیا و این 9 روز رو بخون اصلا اینجام نگو ولی بدون من چون دو سال از تو بزرگترم چند سالم پشت کنکور موندم تجربه دارم که همین چند روز چقدر تاثیر داره 

این 9 روزم بخون. بعدش هرچقد خواستی استراحت کن. الان وقت جا زدن و استراحت نیست

میخونم ولی بیشتر وقتم رو استراحت میکنم. خدا شاهده سرما خوردم. 

منو تگ کن هرشب

ببخشید زیاد به نی نی سایت وارد نیستم تا حالا بیشتر استفاده م از فضای مجازی استفاده از یوتیوب و تلگرام بوده ولی اگه بتونم حتما اینکارو میکنم 

دقیقا درکت میکنم چون امتحان نهایی ها خیلی خیلی فشار آوردن بهمون ولی اگه بخوای میتونیم تو همین تاپیک ...

خوندم ولی در حد تورق سریع

من ک نمیتونم ۵۰۰ تا

میدونم زیاد گفتم تجربه دارم ولی آخه واقعا هم تجربه خودمو از تراز 4000 با افسردگی و سرخوردگی و اینکه هیچ مسیری نداشتم رسوندم به 8500 اردیبهشت امسال برای من چندین سال شد ولی خب فقط درس نبود من خیلی خیلی خیلی سردرگم بود خیلی زیاد اما واقعا بدون شدنیه تراز اردیبهشتت چند بود؟

میدونم زیاد گفتم تجربه دارم ولی آخه واقعا هم تجربه خودمو از تراز 4000 با افسردگی و سرخوردگی و اینکه ...

حدود ۸ هزار.

نسبت ب پارسال پیشرفت کمی داشتم.  آرزومه ۸۵۰۰ شه.‌باید  دعا کنم کمتر نشه