2777
2789

کرم پودر و اینا نمیخوابه رو پوستشون.من امروز  پوستمو قبل حمام کلا اروم با تیغ ابرو کشیدم روش .کلی موی کرکی میومد بیرون.هم اینکه انگار سلولهای مرده پوستم کنده شد.بعد رفتم حموم و پوستمو شستم و ابرسان زدم پوستم مثل پوست بچه شده.عصری کرم زدم عالی شد رو صورتم.تو عمرم اینقدر با پوستم حال نکرده بودم.

گفتم شمام امتحان کنین

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

چند روز دیگه پر جوش می شه صورتت. ما این راه بارها رفتیم و پشیمون برگشتیم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیگه تیغ تیغی درمیاد .........نکن اصلا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چند روز دیگه پر جوش می شه صورتت. ما این راه بارها رفتیم و پشیمون برگشتیم

من همیشه تیغ ابرو میزدم.ولی اول کرم نرم کننده میزدم بعد تیغ میکشیدم.

اینبار خشک اینکارو کردم.

فکر نکنم جوش بزنم.من بند یندازم جوش میزنم ولی با تیغ نزدم تا حالا

امیدوارم مثل من بعد یک هفته بخاطر جوش لذت الانت کوفت نشه برات ....من یکبار زدم بعدش توبه کردم

همین. جوش های چرکی بزرگ 😣😣😣

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خب اینایی که میگین بعدش جوش درمیاد پس با چی شیو میکنید؟

والا .برای منم سوال شد.بند و اینا که بدتره.

اتفاقا با تیغ اصلا جوش نمیزنه ادم

خب اینایی که میگین بعدش جوش درمیاد پس با چی شیو میکنید؟

من با تیغ جوش می زنم. ولی با بند یا وکس تا حالا جوش نزده صورتم