2777
2789
عنوان

ازگشنگی مردن بچه های خاهرم

3662 بازدید | 125 پست

خاهرم به بچه هاش نمیرسه دوتا بچه کوچولو داره دختر سه ساله و پسر ۶ ساله...اینقد تنبله بزور کارای خونه رو انجام میده برا بچه هاش غذا درست نمیکنه  ..پسرش میگه هروقت میگیم گرسنمونه میگه برین تو یخچال خامه و مربا بیارین بخورین...بچه هاش پوست و استخون شدن...اب هم نمیدشون میگه خودتون برید بخورید..وقتی مجرد هم بود تنبل بود تو همه چیز..شوهرش مرد خیلی خوبیه شاید اون خونه باشه تا یچیزی درست کنه ..پسرش به مامانم گفته وقتی بابام خونه نیست هیچی درست نمیکنه..مادرش ازغصه بچه ها داره دق میکنه ..بچه هاش اینقد خوشکلا ولی چه حیف...وقتی میرن خونه پدرم فقط مثل قحطی زده این بچه ها حمله میکنن به غذا😭😭

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

بتوچه خسته شده روحش شاید افسزده ی قضاوتش نکن زمیننننن بشدت گرده پشت سرش ت سایت جالب نی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نکبتایی بچه دار میشن

خدا بچه رو به چه تنبلای گشادی میده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه هاش باهوش تر و زرنگترم فک کنم باشن 

زن عموم به بچه هاش نمیرسید مثل خواهرت و اونا رو میگفت برید از سفره نون بردارین تنها هنرش 

بچه هاش نسبت به بقیه بچه های فامیل بهتر بزرگ شدن مستقل و خوب 

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

بتوچه خسته شده روحش شاید افسزده ی قضاوتش نکن زمیننننن بشدت گرده پشت سرش ت سایت جالب نی

اصلا افسرده نیست خاهرمه میشناسمش که..بعدشم غریبه که نیستن که بمن چه..دلم برا بچه ها میسوزه..ازاول بچگیش خاهرم تنبل بود

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

چه نکبتایی بچه دار میشنخدا بچه رو به چه تنبلای گشادی میده

دقیقاااا👌

آخرشونم بچهای طفلیشون هزار تا درد

و مرض و دیابت میگیرن

کی چی خانم گشاد تشریف داره😏😏😏

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

اشتباه اول از مادرتونه که وقتی دخترشو میشناخت شوهرش داد. بهش پیشنهاد بدید نیردی خدماتی بگیره.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.