2777
2789
عنوان

ازگشنگی مردن بچه های خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 125 پست
بتوچه خسته شده روحش شاید افسزده ی قضاوتش نکن زمیننننن بشدت گرده پشت سرش ت سایت جالب نی

هی این به توچه و به ما چه چه بلاهایی سر مردم نمیاره

گلم میدونی وقتی تغذیه این‌جوری باشه کل فاکتورهای خونی یه بچه پایین میاد 

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد خودتم همینی که فشاری شدی اگه افسردت بره روانشنپزشک چرا بچه اورده بهش گشنگی بده

جواب ابله خاموشی س تاپیکات مشخصه بای بای

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دقیقاااا👌آخرشونم بچهای طفلیشون هزار تا دردو مرض و دیابت میگیرنکی چی خانم گشاد تشریف داره😏😏😏

اکثر این زنهای بی مسئولیت گشاد هپلی،  شوهرای خوبی هم دارن. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خود خواهرت گشنش نمیشه؟؟

خودشم ازبس غذا نمیخوره اینقد لاغره..بعد میره دنبال قرص چاقی که چاق شه..بهش میگم خاهر غذا بخور بجا این قرصا ..مگه ریر بار میره.میگه نه یسره پای گازم.به دروغ

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

اکثر این زنهای بی مسئولیت گشاد هپلی، شوهرای خوبی هم دارن.

دقیقاااا منم دیدم

شوهره جرات نداره چیزی بهشون بگه

طفلی بچه صبح تاشب خامه و مربا بخوره

دیابت میگیره خب ....🤕

خودش بره به جهنم .... بچهارو مریض میکنه🤕

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

چه نکبتایی بچه دار میشنخدا بچه رو به چه تنبلای گشادی میده

اره وقتی بچه ها رو میبینم میبرم حمومشون میکنم بهشون میرسم ولی خب چه فایده مگه من چقد پیششونم

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ای وای چه ناراحت کننده خواهرت شاید یه بیماری جسمی چیزی داره

هیچیش نیس فقط تنبل

دقیقاااا منم دیدمشوهره جرات نداره چیزی بهشون بگهطفلی بچه صبح تاشب خامه و مربا بخورهدیابت میگیره خب . ...

وای آره  

هعیئییی  خدایا حکمتتو شکر.  ما اینهمه منتظر بچه ایم  یه دووووونه بچه رو بهمون نمیبینی و نمیدی

اما به آدمای بیشعور بی خاصیت تنبل بدردنخور دوتا بچه میدی  بچه ای که قراره گرسنگی بکشه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بتوچه خسته شده روحش شاید افسزده ی قضاوتش نکن زمیننننن بشدت گرده پشت سرش ت سایت جالب نی

جالبه... واسه بقیه نسخه میپیچی که خسته اس و افسرده و قضاوت نکنید.... ولی اگر خودتون بچه اتون تو این شرایط باشه که مادر با محبتی باشی طاقت نداری بچه ات تو این اوضاع باشه.... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تاپیک چیم مشخصه اخه 😂😂😂خدا شفات بده بی مسئولیت تنبل

ولش کنید بچها 😂😂😂😂

همزاد پنداری کرد باخواهر اسی😂

آدمای اینجوری تنبل و کثیف

از خودشون دفاع میکنن

میگن افسرده اند 😑

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

بیچاره بچها... شوهرشم طاقت زیادی داره. خودش گشنه نمیشه ینی. کسی که اینجوره نباید ازدواج میکرد.. که ب ...

جلو شوهرش که اینطور نمیکنه یسره با بچه ها بازی میکنه صداشون میزنه غذاهم میدشون ...یجوری رفتار میکنه بابچه ها انگار بچه های خودش نیستن