2777
2789
عنوان

این پسر چشه

65 بازدید | 10 پست

اول خیلی گرم گرفتیم رفتیم بیرون فلان بعد دیگع یروز پیام دادم فرداش نداد منم ندادم دیگه بعدش دوستمو دیده بود حرف هم زده بود راجع بهم که فلان کارو کردم اما با خودم حرف نزد یعنی میخوام بگم بهم فکر میکرده اما چیزی نگفته بعد من عصبی بودم دوستم پیام داد فلانی سلام رسوند گفتم گه خورده دوستمم پیام منو نشونش داده بوده حالا دوباره دیدمش خیلی سرد بود بیشتر با دوستم شوخی میکرد حتی باهام حرفم نزد با دوستم حرف زد ناراحت شدم وا یعنی از دوستم خوشس اومده؟ اینستا و اینای منو گرفت 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به عرضه برسونم دوستت وسط راه ایشون برداشته واسه خودشکات هم با دوستت هم با اون فرد دیگه هم بهشون ...

دوستم کلا بیشعوره میدونم ولی خودم ناراحت شدم اگه ادم ارزشش رو داشته باشه همه جوره براش تلاش میکنی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻