خاهرم به بچه هاش نمیرسه دوتا بچه کوچولو داره دختر سه ساله و پسر ۶ ساله...اینقد تنبله بزور کارای خونه رو انجام میده برا بچه هاش غذا درست نمیکنه ..پسرش میگه هروقت میگیم گرسنمونه میگه برین تو یخچال خامه و مربا بیارین بخورین...بچه هاش پوست و استخون شدن...اب هم نمیدشون میگه خودتون برید بخورید..وقتی مجرد هم بود تنبل بود تو همه چیز..شوهرش مرد خیلی خوبیه شاید اون خونه باشه تا یچیزی درست کنه ..پسرش به مامانم گفته وقتی بابام خونه نیست هیچی درست نمیکنه..مادرش ازغصه بچه ها داره دق میکنه ..بچه هاش اینقد خوشکلا ولی چه حیف...وقتی میرن خونه پدرم فقط مثل قحطی زده این بچه ها حمله میکنن به غذا😭😭
میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......
اشتباه اول از مادرتونه که وقتی دخترشو میشناخت شوهرش داد. بهش پیشنهاد بدید نیردی خدماتی بگیره.
دراین حد تنبلیش تو غداخوردن بود فک میکرد درست میشه ولی نشد..
میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای آره هعیئییی خدایا حکمتتو شکر. ما اینهمه منتظر بچه ایم یه دووووونه بچه رو بهمون نمیبینی و نمی ...
الهی به حق این ماه عزیز
صاحب یه نی نی تپلی خوشگل بشی عزیزم
خدا بزرگه غصه نخور ..... 💞
امتحان خداست ، ناامید نشو
اتفاقا بعدا بیشتر قدرشو میدونی
بیشتر نازشو میکشی 😍😍💋💋
تواین روزا دعا کن انشالله حتما مامان میشی
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂
دراین حد تنبلیش تو غداخوردن بود فک میکرد درست میشه ولی نشد..
یعنی مجردی کار خونه میکرد ظرف میشست تو خونه تکونی کمک میکرد؟ شاغل بود ؟ اگه هیچ کدوم نبود پس تنبلیشو مادرت میدونست تقصیر مادرته عزیزم
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
وای آره هعیئییی خدایا حکمتتو شکر. ما اینهمه منتظر بچه ایم یه دووووونه بچه رو بهمون نمیبینی و نمی ...
حالا من خودم ده ساله بچه ندارم خودمو کشتم اما بچه گیرم نکرده مادرم میگه کاش خدا بچه هارو به تو میداد...دخترش از بس من بهش محبت میکنم و غدا میدمش بهم میگه مامان ..ولی مامان خودشو بااسم صدا میزنه
مادرش از غصه بچه ها داره دق میکنه؟ مادر کی؟ خود خواهرت یا مادر شوهرش یا مادرت
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یعنی مجردی کار خونه میکرد ظرف میشست تو خونه تکونی کمک میکرد؟ شاغل بود ؟ اگه هیچ کدوم نبود پس تنبلیش ...
تو مجردی مثلا دیر حموم میکرد ..حوصله نداشت غذا بخوره..غذا میذاشت رو گاز میرفت میخابید تا غذا میسوخت
مادرش از غصه بچه ها داره دق میکنه؟ مادر کی؟ خود خواهرت یا مادر شوهرش یا مادرت
مادر خودم...اشتباه تایپ کردم..
اوهوم.. قطعا خواهرت افسردگی داره. سر و کله زدن با بچه کوچیک چندان راحت نیست. اعصاب فولادین میخواد
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
واااای خدااااباز خوبه تو و مامانت هردو بهشون میرسین گناه دارن🤕
اره ولی خب مگه من چقد میبینمش..ولی خب مادرم زنگ میزنه تا بیارشون ...بعد خونه پدرم که باشن زنگ میزنه به بچه ها غذا دادین..مادرم میگه حتما شوهرش پیششه که داره اینو میگه..شوهرم به شدت رو بچه ها حساسه چون
اوهوم.. قطعا خواهرت افسردگی داره. سر و کله زدن با بچه کوچیک چندان راحت نیست. اعصاب فولادین میخواد
نه گلی اصلا افسرده نیست..کلا بی خیاله...مثلا هرجا میره کیفشو جا میذاره..گوشیشو جا میذاره..بچه ها رو نمیبره دستشویی تا دستشویی میکنن رو قالی مردم..هرچی هم میگیم بهش برمیخوره قهرمیکنه میره خونش میگه چرا راجبم دروغ میگین هرچی هم مدرک بیاری زیر بار نمیره