2777
2789
عنوان

چرا میگن شهاب سنگ ها برای ما ضرری ندارن چون لایه هواکره هست

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست
۶۶ میلیون سال قبل شهاب سنگی ب بزرگی ۱۰ کیلومتر ب نزدیک های مکزیک برخورد کرد باعث ب وجود امدن دهانه چ ...

اینارو ازکجا خوندی میشه بدونم؟

میخوام کاملترش رو بخونم

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزایی ک گفتین رو بیشتر راجب انفجارهسته ای شنیدم جالبه از کجا مطالعه کردید؟یادتون‌میاد؟آخه خودم ...

من تو بچگی خیلی درباره دایناسور ها کنجکاو بودم

و بعدش تو دبیرستان درباره شهاب سنگ ها مطالعه داشتم

بخاطر همین نمیتونم فقط یه سایت بگم خیلی زیادن تو اینترنت

شهاب سنگ ها از انفجار هسته ای خیلی بدترن،  البته شهاب سنگ های بزرگ

شهاب های کوچیک همین الان که دارم براتون تایپ میکنم تو جو زمین دارن میسوزن ولی نمیتونن به زمین برسن و تبدیل به شهاب سنگ شن

شهاب های بزرگتر هم ممکنه تو جو تیکه تیکه بشن و بسوزن و یه تیکه خیلی کوچیک به زمین اصابت کنه

چند هزار سال پیش یه شهاب سنگ به یه جایی تو آمریکا آریزونا فکر کنم اصابت کرد و چاله ی خیلی بزرگی ایجاد کرده بود که تو نت هست به عنوان جاذبه طبیعی 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اینارو ازکجا خوندی میشه بدونم؟میخوام کاملترش رو بخونم

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

در سال ۲۰۱۳، شهاب‌سنگ معروف به "چلیابینسک" به زمین برخورد کرد. این شهاب‌سنگ حدود 20 متر طول داشت و وقتی که وارد جو زمین شد، با سرعت زیادی حرکت می‌کرد و در نتیجه یک انفجار بزرگ در آسمان ایجاد کرد. این انفجار باعث ایجاد موج‌های شوک شد که موجب شکستن شیشه‌ها و آسیب به ساختمان‌ها در شهر چلیابینسک روسیه شد. 😱💥

تقریباً 1,500 نفر به دلیل جراحات ناشی از این رویداد به بیمارستان مراجعه کردند، اگرچه خوشبختانه هیچ‌کسی به طور جدی آسیب ندید. 

اگه سوال دیگه‌ای درباره شهاب‌سنگ‌ها یا موضوعات فضایی داری، خوشحال می‌شم کمک کنم! 🌠🌌

@geminibedebot

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اینارو ازکجا خوندی میشه بدونم؟میخوام کاملترش رو بخونم

نمیتونم یک منبع کامل و اصلی بهت بدم چون اینا چیزای ک طی چندسال با علاقه و کنجکاوی از منابع مخالف خوندم

کتاب و مستند و ویدیو های یوتوب 

اما چندتا مقاله اساسی ازش دارم ک میتونی مطالعه کنی

https: //time.com/4059335

Wired (2023) – An Epic Fight Over What Really Killed the Dinosaurs

DOI: 10.1126/science.1177265

The Chicxulub asteroid impact and mass extinction at the Cretaceous–Paleogene boundary

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اینو از هوش مصنوعی پرسیدمدر سال ۲۰۱۳، شهاب‌سنگ معروف به "چلیابینسک" به زمین برخورد کرد. این شهاب‌سنگ ...

وزن اون شهاب سنگ ۱۳ هزار تن بود اگه هواکره نبود ماهم یک انقراض کوچولوی رو رد میکردیم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد