2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد حرف خیلی خیلی بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال چرا؟

سعی کن اخلاقتو کردارتو درست کنی من هیچوقت یادم نمیاد فوش داده باشم شوهرمو تربیت خودتو نشون میدی

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
ربطی داشت بهت گلم‌

به شما چی ربط داره دعوای اینا که بهش حرف یاد میدی؟؟نصیحت کردن بلد نیستی حداقل فوش هم یادش ندع

دلم نمیخاد دیگه باهاش آشتی کنم دوست دارم طلاق بگیرم

زدی ضربتی،ضربتی نوش کن 

چطور شما میتونی هر چی دلت خواست بگی اما ایشون حق ندارن؟

فحشی ک شما دادی اگ کسی ب من بده واقعا هرررچی از دهنم دربیاد میگم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خب باشه ولی اون هرچی میگفت ناراحت نمی شدم ولی نباید به من میگفت ایکپیری

دیگه یه چی گفتی یک چی هم شنیدی دیگه ناراحتی ندارع ک تازه حرف اون از فوش تو بهتره بنظرم واسه یه خانم اصلا خوب نیست دهنش به فوش بچرخه

خودت بیشتر بهش فحش دادی 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂