2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد حرف خیلی خیلی بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بر خلاف نظر همه من استارتر رو میفهمم. همیشه فحش داده و فحش نشنیده‌‌. الان خیلی هنگ کرده فکر میکنه علاقه شوهرش بهش تموم شده و زندگیش رو به پایانه و این قضیه درست شدنی نیست... ولی عزیزم اونم انسانه علاقش به تو سرجاشه ایندفعه از دهنش پریده که مثلا کم نیاره اگرچه فقط خودش می‌تونه تسکینت بده

دلم نمیخاد دیگه باهاش آشتی کنم دوست دارم طلاق بگیرم

عزیزم قبل ازدواج به اینها فکر میکردی دختر خاله من وکیل خونه ماشین پول داره ازدواجم نمیکنه ماشاالله کیف می‌کنه تو به شوهرت هم ظلم میکنی پس بهتره طلاق بگیری و مجرد زندگی کنی ازدواج میکنم که به آرامش برسم نمیکنم که جنگ کنم خدا مادر شوهر سابق من به حضرت ابوالفضل سپردم خودش جوابشو بده قشنگ زخم زبان میزد منم سکوت میکردم درست ولی اون دنیا قیامت حقمو ازش میگیرم با خدا معامله کردم زخم زبان نزن توهین نکن قدرشو‌ ندونی ازت خدا میکیره

استادیر اشنامون هم متل تو بود شوهرش صیغه یه خانمی شد واقعا خوشگل بود چقدر زندگی خوبی دارن اینو طلاق نامیده مهریشوداده نه ساله طلاق نامیده از همسر دومش دو تا بچه داره مسافرت تفریح رستوران چقدر خانمش قربونت صداقت می‌ره همسرت تو هم یه مدت تحمل می‌کنه بعد پرت می‌کنه بیرون می‌ره دختر میگیره

طلاق به همین راحتی نیست هزار جور حرف حدیت بگو که شوهر مقصر بوده باور نمی‌کنند همسایمون خیلی خوشگله طلاق گرفت مهریه گرفت شوهرش رفت دختر نجیب گرفت دختره چقدر قربونش صدقه اش می‌ره  الآنم بارداری همسایمون هم پژمرده جالب اینجاست همه درخواست رابطه میدن خودش میگه گریه می‌کنه میگه کاش طلاق نمیگرفتم مواظب باش استادار

خب باشه ولی اون هرچی میگفت ناراحت نمی شدم ولی نباید به من میگفت ایکپیری

عزمزمه ایکبیری ک ب زشتا نمیگن 

وقتی از یکی حرصت گرفته میکی ایکبیری

شما ب دل نگیر 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰