2777
2789
عنوان

تو دانشگاه یه دختره بهم گیر میده

77 بازدید | 2 پست

همکلاسیمه تو کلاس تنهاس کسی ازش خوشش نمیاد پیش من می شینه چون من قبلا گاهی بهش توجه میکردم

تنبل هس و ظاهرش هم خوب نیس به خودش نمیرسه تازه گاها معترض و ناراضی هم هس پیشش حس خوبی ندارم☹️

قبلا باهاش حرف می زدم بهش گفتم که مرتب باش به ظاهرت برس زرنگ باش ولی گوش نمیده و دیدم همچنان نامرتب و تنبل هس دیگه خسته شدم و سعی می کنم بدون اینکه باهاش حرف بزنم دوری کنم 

من خیلی به ظاهر خودم می رسم و مرتب هستم و همیشه سعی می کنم تو درس زرنگ باشم یا خوشحال باشم پیش همچین آدما حس خوبی نمی گیرم

نمیخوام بیاد پیشم

خب شاید از نظر مالی نمیتونه یا کلا کج سلیقه استبمون پیشش و کمکش کن گناه داره تنهاست

اخلاقش اینطوریه

من بهش چقدر گفتم ولی انگار نه انگار

با مقنعه مدرسه میاد بهداشت رعایت نداره دست پا چلفت و تنبل هس قیافه می گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.