2777
2789

این چیزی که مینویسم بر اساس طب سنتی هست

... و به شدت تجربه شده‌است...امتحان کنید😃

رب انار و عرق کاسنی و عرق شاطره بخرید

هر روز دو لیوان با اینا شربت خوشمزه درست کنید و میل کنید😋...

یک چهارم لیوان مخلوطی از عرق‌ها+رب انار به مقدار لازم+آب+شکر یا عسل برا شیرین شدن= شربت فوق خوشمزه

برای اثر گذاری بهتر میتونید این موارد رو رعایت کنید:

آب بین غذا ممنوع.

آب تا یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا ممنوع.

آب رو خنک بنوشید اما یخ هرگز هرگز هرگز!!!

ادویه و سس تند رو کمتر کنید.

اگر بعد از خوردن این شربت یکم احساس نفخ کردید میتونید یکم نمک بعد شربت یا با خود شربت بخورید...نمک دریا باشه بهتره.

به دلخواه میتونید به این عرق‌ها گلاب و بیدمشک هم اضافه کنید که باعث از بین رفتن بوی بد عرق هم میشه!!

استفاده خوراکی از روغن دنبه هم برای کل بدن از جمله پوست خیلیییییی میتونه مفید باشه...به بدن فرم خاصی میده و چربی‌ مضر بدن رو میسوزونه!

این چیزی که نوشتم فقط علمی نیست...بلکه تجربه شده‌است😃

سلامت باشید

یاعلی🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

حداقل باید چهل روز استفاده بشه

ولی توی همون ده روز اول به وضوح اثرشو می‌بینید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یمدت عرق کاسنی خوردم صورتم پرررر جوش شد از ریزش تا دردناکش بگیر

جوشای سفیدی که دورشون قرمزه بله

خب شما باید ارده و شیره یا خرما یا انگور یا عسل یا کنجد و امثال اینها رو وارد سفره‌ی غذاییتون کنید

ارده و شیره بهترینه

جوشای سفیدی که دورشون قرمزه بلهخب شما باید ارده و شیره یا خرما یا انگور یا عسل یا کنجد و امثال اینها ...

خب عزیزم اینها بخاطر گرمیشون باعث جوش نمیشن؟  یعنی عرق کاسنی مصرف کنم همراه با این گرمیا که گفتین

واییی من پوست قرمز دوست دارممم مضر نیست؟؟اصلا؟؟

مضر نیست

ولی شاید یکم نفخ ایجاد کنه🫤

سرچ کنید خوراکی های گرم و خشک...هرچی در اومد خوردنش ضد نفخ هست...مثلا نمک

خب عزیزم اینها بخاطر گرمیشون باعث جوش نمیشن؟ یعنی عرق کاسنی مصرف کنم همراه با این گرمیا که گفتین

خیر

کاسنی و شاطره و رب انار سرد هستن

ارده و شیره درسته گرمن اما در اصل خونساز هستن

ترکیب اینها در سفره‌ی غذایی باعث میشه جوشا کم بشن و جوش نزنید.