happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1229 عنوان یه چندتا آهنگ خوب بهتون معرفی کنم 🪻💜 106 بازدید | 19 پست Cinnamon girl از لانا دل ری Him and l از هالزی و جی زی East side از مالزی و بنی بلانکو و خالیدMessy از لولا یانگDandelions از روث بی. خیلییییی قشنگیه اینStarship از نیکی میناژ با یه عالمه حس خوب تقدیم بهتون هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی .... 1404/04/17 | 18:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1229 اسی اهنگ ترکی اگه میشناسی معرفی کن.. Uslanmiyor از زینب باستیک هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
fatemeh45۹۰ عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 940 اهنگ ماه باش از باران که خیلی فوق العادساهنگ بتمنی نساک از شیرین عبدالوهاباهنگ swish swish از نیکی میناژ
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1229 اهنگ ماه باش از باران که خیلی فوق العادساهنگ بتمنی نساک از شیرین عبدالوهاباهنگ swish swish از نیکی م ... اولی رو گوش دادم بقیه رو هم گوش میدم مرسی 🌷 هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
deniz_egeman عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4755 اسی اهنگ ترکی اگه میشناسی معرفی کن.. Bizi yaz eti tanish sn bulut man sa yaghish دوتا کاربری دارم😎turk💞
fatemeh45۹۰ عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 940 اسی اهنگ ترکی اگه میشناسی معرفی کن.. اهنگ muhabat از یولدوز عثمانوا عالیهاهنگ tojiki medont از یولدوز بنظرم خوبن
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16048 اهنگ muhabat از یولدوز عثمانوا عالیهاهنگ tojiki medont از یولدوز بنظرم خوبن ممنونم❤ ..
fatemeh45۹۰ عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 940 اولی رو گوش دادم بقیه رو هم گوش میدم مرسی 🌷 واقعا ماه باش رو گوش دادی نطرت؟
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1229 واقعا ماه باش رو گوش دادی نطرت؟ ارههه همون اوایل که منتشر شد قفلی می بود 😂 صدای باران رو به شدت دوست دارم و این آهنگش هم شنیدنی بود هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
fatemeh45۹۰ عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 940 ارههه همون اوایل که منتشر شد قفلی می بود 😂 صدای باران رو به شدت دوست دارم و این آهنگش هم شنیدنی بود دقیقا عاشقشمممم الان اهنگ شبیه تو هم بیرون داده رو اون قفلی شدیدی زدم
روانیباهوش عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 217 منم بگمChop suey ازsystem of a downMe and bobby McGee از jannis Joplin Somebody someone از kornKill pop از slipknot گریه کن از مرتضی پاشایی نبض احساس مرتضی پاشایی
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1229 دقیقا عاشقشمممم الان اهنگ شبیه تو هم بیرون داده رو اون قفلی شدیدی زدم اوه آهنگ جدید هم داده پس اونم باید گوش کنم آهنگ های قبلیم هم خیلی قشنگ بودن این بود که میگفت صدای خش خش برگ و پاییز و بارون باز خیال تو و قلب داغون ، اونم عالیه هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....