2777
2789
عنوان

دخترای بیست تا سی سال ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 28 سالم دیروز دقیقا یک ماه شد که عقد کردیم اونم چون قبلش با همسرم دوست بودیم و...اگه با همسرم آشن ...

انقدر دوست دارم زندگی اینایی رو که قصد ازدواج ندارن ولی خدا خودش تو مسیر زندگی براشون زود پیش میاره به بهترین نحو. خیلی خوبه

خیلی وقتا چشمت رو همون تحصیلات و شغل میگیره و به کمتر از اونها قانع نمیشی و انتخاب هم سخت میشه برات ...

من خودم پشت کنکورم ولی مثلا اطرافم هر دختری که رشته خوبی قبول شده بود خواستگارای خیلی بهتری ام داشت و در نهایت با مورد خاص و خوب ازدواج کردن

اینکه مهم ترین چیز ذات طرفه رو قبول دارم واقعا 

ولی شغل و تحصیلات هم مهمه ک همکفو باشین

اینکه طرف باید بتونه از پس مخارج بر بیاد یا نیازهای اولیه رو فراهم کنه 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

من خودم پشت کنکورم ولی مثلا اطرافم هر دختری که رشته خوبی قبول شده بود خواستگارای خیلی بهتری ام داشت ...

ما یه دکتر اطرافمون داریم شوهرش طلاقش داد

یه معلمم سر مهریه پسره عقب کشید

اینا همش چرته

شانس و اقبال مهم تره

ما یه دکتر اطرافمون داریم شوهرش طلاقش دادیه معلمم سر مهریه پسره عقب کشیداینا همش چرتهشانس و اقبال مه ...

موقعیت خوب احتمال اینکه افراد خفن تری باهات برخورد کنن رو افزایش میده 

طلاقم که هیچ ربطی به دکتر بودن یا معلم و کارمند بودن نداره به این برمیگرده که تفاهم ندارن دو طرف 

خیلی از خانما هم دیپلم دارن و خانه دار هستن و از شوهرشون طلاق گرفتن 

خیلی از زوج های پزشکم خوشبختن 

استثنا تو همه چیز صدق میکنه 

اما دختری که مثلا پزشکه ،خواستگاراشم اکثر مواقع در سطح خودشن یا پسر پزشک میره خواستگاریش یا قاضی و وکیل و...

حالا اگه دختری میخواد با پسر خفن ازدواج کنه بهتره خودشم درس بخونه 

اگرم میخواد زندگی معمولی داشته باشه که هیچی 

من خودم با اینکه پشت کنکورم عین آدم درس نمیخونم 

ولی خوشبحال اونایی ک خوندن و موفق شدن

موقعیت خوب احتمال اینکه افراد خفن تری باهات برخورد کنن رو افزایش میده طلاقم که هیچ ربطی به دکتر بودن ...

پزشک بود ولی شوهرش توی شغل ازاد بود و خیاط بود

هنوز زوده تا بفهمه ازدواج خوب اصلا دست خودت نیست

موقعیت خوب احتمال اینکه افراد خفن تری باهات برخورد کنن رو افزایش میده طلاقم که هیچ ربطی به دکتر بودن ...

من خودم درس خوندم اکثر خاستگارام پولدار هستن ولی دیپلم دارن

دوستم که دیپلم داره یه کارمند رسمی اومد گرفتش

پیشونی منو کجا میشونی

من خودم درس خوندم اکثر خاستگارام پولدار هستن ولی دیپلم دارندوستم که دیپلم داره یه کارمند رسمی اومد گ ...

پولدار که خیلی اوقات از کارمند بهتره !

پزشک بود ولی شوهرش توی شغل ازاد بود و خیاط بودهنوز زوده تا بفهمه ازدواج خوب اصلا دست خودت نیست

خواست خدا هم مهمه تو ازدواج 

ولی همه چی شانسی که نمیشه 

من کلی دختر پزشک تو در و همسایه و آشنا ها دیدم با قاضی یا پزشک هم سطح خودشون ازدواج کردن  

دارم ازدواج میکنم ولی از خیانت میترسم پدرم مخالفه به زور اومدن نامزدیم و نامزد کردیم حالا پدرم نمیزا ...

قدر باباتو بدون . یکی مثل بابات نگران زندگی بچشه یکی مثل پدر من به زور منو سر سفره عقد نشوند

خواست خدا هم مهمه تو ازدواج ولی همه چی شانسی که نمیشه من کلی دختر پزشک تو در و همسایه و آشنا ها دیدم ...

عزیزم فقط پزشکا درس خونده نیستنا!

چرا فکر میکنی فقط دخترای پزشک شان و شخصیت دارن

یکم دیدتو باز کن

ادم توی هر رشته ای میتونه بهترین خودش بشه

یکی از اقواممون ریاضی محض میخوند

همه میگفتن این چه رشته مسخره ایه دیگه

الان استاد دانشگاهه

شغل ها فقط به دکتر و وکیل و پلیس و خلبان ختم نمیشن