2777
2789
عنوان

دخترای بیست تا سی سال ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 91 پست

به کسی فکر نمیکنم . چون دورو برم پسر نیستو همش تو خونم

از طرفیم میترسم برم پرستاری کسی حاضر نباشه باهام ازدواج کنه 

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم چندسالته یا اینکه اعتقاداتت چجورین ؟نمیشه جاهایی رفت و آمد کنی ک ادمای همفکر خودت تو اون ...

اعتقاداتم مذهبیه ولی اینجایی که هستیم اصلا مذهبی نیستن و دانشگاهمم به خواست خودم تک جنسیتیه.

اعتقاداتم مذهبیه ولی اینجایی که هستیم اصلا مذهبی نیستن و دانشگاهمم به خواست خودم تک جنسیتیه.

آهااان 

ببین مثلا اگه هیئت یا زیاد مسجد بری و مراسمای مذهبی، خواستگار پیدا میشه واقعا .

(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند).                                                                                           لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

من 28 سالم دیروز دقیقا یک ماه شد که عقد کردیم اونم چون قبلش با همسرم دوست بودیم و...اگه با همسرم آشنا نمی‌شدم واقعا تا 33 اینا قصد ازدواج نداشتم چون خواهر و دختر های درجه یک فامیل مون همه بالا 33 ازدواج کردن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

موافقم هرچی جایگاه اجتماعیت و شغلت یا رشته دانشگاهیت بهتر باشه خواستگاراتم سطح بالاتر میشن

خیلی وقتا چشمت رو همون تحصیلات و شغل میگیره و به کمتر از اونها قانع نمیشی و انتخاب هم سخت میشه برات و تنها میمونی یا ازدواج میکنی و اینجا ملاکت میشه تحصیلات و شغل رده بالاتر. در صورتی که تو برای زندگی نیازمند یه همسری نه یه فرد با شغل دهن پرکن. به نظرم اون درک و اخلاقه مهمتره همینطور هرچیزی یه دوره و بهاری داره. بهار ازدواجم این تایمع واقعا