الان بزرگترین دغدغه تون چیه؟ دغدغه ازدواج ندارید؟ آیا کسی رو دارید در حال حاضر ؟ چند درصد فکر میکنید که ازدواج میکنید و کی؟ استرس ندارید دیر شه؟ چرا تا الان ازدواج نکردید ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعتقاداتم مذهبیه ولی اینجایی که هستیم اصلا مذهبی نیستن و دانشگاهمم به خواست خودم تک جنسیتیه.
آهااان
ببین مثلا اگه هیئت یا زیاد مسجد بری و مراسمای مذهبی، خواستگار پیدا میشه واقعا .
(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند). لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
من 28 سالم دیروز دقیقا یک ماه شد که عقد کردیم اونم چون قبلش با همسرم دوست بودیم و...اگه با همسرم آشنا نمیشدم واقعا تا 33 اینا قصد ازدواج نداشتم چون خواهر و دختر های درجه یک فامیل مون همه بالا 33 ازدواج کردن
موافقم هرچی جایگاه اجتماعیت و شغلت یا رشته دانشگاهیت بهتر باشه خواستگاراتم سطح بالاتر میشن
خیلی وقتا چشمت رو همون تحصیلات و شغل میگیره و به کمتر از اونها قانع نمیشی و انتخاب هم سخت میشه برات و تنها میمونی یا ازدواج میکنی و اینجا ملاکت میشه تحصیلات و شغل رده بالاتر. در صورتی که تو برای زندگی نیازمند یه همسری نه یه فرد با شغل دهن پرکن. به نظرم اون درک و اخلاقه مهمتره همینطور هرچیزی یه دوره و بهاری داره. بهار ازدواجم این تایمع واقعا