2777
2789
عنوان

دخترای بیست تا سی سال ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 91 پست

به کسی فکر نمیکنم . چون دورو برم پسر نیستو همش تو خونم

از طرفیم میترسم برم پرستاری کسی حاضر نباشه باهام ازدواج کنه 

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم چندسالته یا اینکه اعتقاداتت چجورین ؟نمیشه جاهایی رفت و آمد کنی ک ادمای همفکر خودت تو اون ...

اعتقاداتم مذهبیه ولی اینجایی که هستیم اصلا مذهبی نیستن و دانشگاهمم به خواست خودم تک جنسیتیه.

اعتقاداتم مذهبیه ولی اینجایی که هستیم اصلا مذهبی نیستن و دانشگاهمم به خواست خودم تک جنسیتیه.

آهااان 

ببین مثلا اگه هیئت یا زیاد مسجد بری و مراسمای مذهبی، خواستگار پیدا میشه واقعا .

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

من 28 سالم دیروز دقیقا یک ماه شد که عقد کردیم اونم چون قبلش با همسرم دوست بودیم و...اگه با همسرم آشنا نمی‌شدم واقعا تا 33 اینا قصد ازدواج نداشتم چون خواهر و دختر های درجه یک فامیل مون همه بالا 33 ازدواج کردن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

موافقم هرچی جایگاه اجتماعیت و شغلت یا رشته دانشگاهیت بهتر باشه خواستگاراتم سطح بالاتر میشن

خیلی وقتا چشمت رو همون تحصیلات و شغل میگیره و به کمتر از اونها قانع نمیشی و انتخاب هم سخت میشه برات و تنها میمونی یا ازدواج میکنی و اینجا ملاکت میشه تحصیلات و شغل رده بالاتر. در صورتی که تو برای زندگی نیازمند یه همسری نه یه فرد با شغل دهن پرکن. به نظرم اون درک و اخلاقه مهمتره همینطور هرچیزی یه دوره و بهاری داره. بهار ازدواجم این تایمع واقعا