2777
2789
عنوان

دخترای بیست تا سی سال ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 91 پست
یکی از داییام ۳۵ و اون یکی ۲۶میگن چرا زودتر زن نگرفتن میگیم خب آقا داشته کار می‌کرده که وقتی میره خو ...

۲۶ که دیر نیست حالا پسر ۲۲ ساله هم بیاد میگن بچه ست 

تو همین سایت هست فقط دنبال خیلی کوچکتر از خودشون نباشید اطراف خودتون هم پیدا میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همو دوست داشتین از قبل؟

نه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

تمرکزتو بزار رو درست پیشرفت کنی خود به خود ادمای خوبی میان سمتتقصد توهین ندارم به هیشکی من از وقتی ر ...

موافقم 

هرچی جایگاه اجتماعیت و شغلت یا رشته دانشگاهیت بهتر باشه خواستگاراتم سطح بالاتر میشن

(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند).                                                                                           لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

موافقم هرچی جایگاه اجتماعیت و شغلت یا رشته دانشگاهیت بهتر باشه خواستگاراتم سطح بالاتر میشن

قبلا اکثر خواستگارم شغل ازاد بودن

الان مهندس

ارشد دکترا

خب فرق میکنه

نمیشه بگن فقط برو اجتماع تا شوهر کنی 

تو اجتماع خب مادرپسر انتخابت میکنه

دغدغشو دارم چون توی مسیر زندگیم پسر سالم ندیدم

شاید اگر میدیدم کمی خیالم راحت میشد که ازدواج اونقدراهم دور از تصورم و سخت نیست و بهش فکر نمیکردم

مهم تر از همه هم اینکه دنبال پسری هستم که وقتی میبینمش اون حس خوب و مثبتو بگیرم