2777
2789

کدومش خوبه. ؟ جایگاه اجتماعیشم مهمه واسم حالا جدا از بازار کارش 

از ینظرم عاشق معلمی ام. ممکنه بعد از لیسانس آزمون استخدامی بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق خوبه به شرطی که بتونی آزمون کانون وکلا قبول شی با مدرک کارشناسی کاری نمیشه کرد

من همیشه همه جوانب و میسنجم یک درصدم احتمال و برین پایه بذارم که نتونم آزمون بدم یا یوقت قبول نشم 

حداقل میتونم باهاش دفتردار و اینا بشم که نه؟ یا مشاور حقوقی ؟

نظرت راجب حسابداری چیه

من همیشه همه جوانب و میسنجم یک درصدم احتمال و برین پایه بذارم که نتونم آزمون بدم یا یوقت قبول نشم حد ...

سر دفتری رو با بقیه رشته ها هم میشه رفت اگر برای تهران سردفتری میخوای که اشباع شده مشاور حقوقی هم تا جایی که من دیدم اکثرا کارآموز یا وکیل میگیرن مگر اینکه پارتی داشته باشی حسابداری در مورد رشته ش که چی هست نمی‌دونم ولی به نظرم بازار کارش خوبه

من حسابداری خوندم  فقط بهت بگم تو شهرهای خیلی بزرگ جای پیشرفت داره که شما حسابداری صنعتی مالیاتی و یا حسابداری شرکتها انجام بدی  

توشهر کوچیکم باید یه حامی داشته باشی که کارو بلد باشه خدمات حسابداری بتونی بزنی. چون بعداز فارغ التحصیلی فکرنکن که میتونی  به تنهایی کارکنی

بنظرم حقوق توهرشرایطی کارو درآمدهست  فقط آزمون هاش یشدت سخت میگیرن

فککنم حسابداری و بگیره چون فنی حرفه ای داره حسابداری حداقل میری تو اون مدرسه تدریس میکنی

عزیزم دفترچه رو بخون ببین چ رشته هایـی میگیرـه من درست در جریان نیستم ولی میدونـم هر رشتـه ای نمیگیرـه