2777
2789

با خانواده خودم رفت و آمد ندارم دوتا دویت هم داذم موقع درد ودل من که میشن جینم میشن

خونه یکیش فقط میرفتم اونم هر چی درست میکرد برام من خودشو بچه هاشو شوهرشو دعوت میکردم سنگ تمام میزاشتم ولی اونم ارتباط و قطع کرد 

حالا بشدت به یکی احتیاج دارم 

حالم خیلی گرفته

چرا من اینقدر بی کس و کارم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چرا با خانواده خودت رفت امد نداری

با خانواده شوهر داری

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ميشه آدم با خانواده خودش رفت و آمد نداشته باشه؟

اره تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشب

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چرا با خانواده خودت رفت امد نداریبا خانواده شوهر داری

نه با هیچ کدومشون

چون شرایط بدی رو دارم تحمل میکنم و خانوادم وخواهرام منو تو خونشون نخواستن

منم کلا ارتباطی باهاشون ندارم

من شرایطم بد بود الانم بدتره

طوریه که فقط،به خود کشی فکر میکنم ولی مادرم تو این چندماه حتی ی تماسم نگرفت

نه با هیچ کدومشونچون شرایط بدی رو دارم تحمل میکنم و خانوادم وخواهرام منو تو خونشون نخواستنمنم کلا ار ...

منم چند وقت پیش میخاستم بمیرم تو تاپیکم هست میخاستم خودکشی کنم

چه کنیم مادریم و باید بخاطر بچمون دووم بیاریم 

ببین تو مثل من نکته بین شدی 

زود از همه چی دلت میگیره و بهت بر میخوره 

سعی کن با تنهایی حال کنی 

من ۱۰ روزه تنهای تنهام فقط میام اینجا 

دیگه دنیا قشنگ نیست بنظرم

همه منفعت خودشون میخان

قدیما اینجوری نبود حال همه خوب بود

الان همه مجبورا دارن نفس میکشن

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

منم چند وقت پیش میخاستم بمیرم تو تاپیکم هست میخاستم خودکشی کنمچه کنیم مادریم و باید بخاطر بچمون دووم ...

😭😭😭امضات

حرفات😭

جیگرم خونه

من خیلی بیشتر از،یک ماهه

می دونی بیشتر از چی می سوزم 

از اینکه قبل اینکه برم نونه پدرم قهر که بعد اون مشکلات پیش بیاذ شوهرم بهم گفت آخرش تو تنها می مونی

با پجود این همه کار که میکنه آخرشم من تنها موندم

هیچ کس و ندارم

😭😭😭امضاتحرفات😭جیگرم خونهمن خیلی بیشتر از،یک ماههمی دونی بیشتر از چی می سوزم از اینکه قبل اینکه ب ...

دورت بگردم منم مثل توام

چه کنیم انگار رسالت ما اینه بخاطر بچه هامون تحمل کنیم

شاید قراره بچه های ما در آینده فرد مهمی بشن

فردی که همه دنیا قراره بشناستشون

چه میدونیم خدارو جه دیدی

ببین بی مادری خیلی سخته بچه از مادره که یتیم میشه

من میخام تا بزرگ شدن دخترم صبر کنم 

بعد جدا شم