من و شوهرم شدیداً تو پوشش اختلاف نظر داریم هرچی من دلم بخواد بپوشم شوهرم متمفره و هر چی شوهرم دلش میخواد من بپوشم من متمفررم تا حالا هم یه چیزهایی ما بین سلیقه خودم و شوهرم خریدم و پوشیدم ولی یه لباسهایی خریدم و دارم که شوهرم اصلا خبر نداره و ندیده نشونش ندادم چون اونقدر غر میزنن اعصابمو بهم میریزع از طرفی هم ناراحتم که خریدم و نپوشیدم شما باشیذ چکار میکنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب یه بار ب سلیقه هم دیگه لباس بپوشید چی میشه مگه؟؟
البته اگر حجابی هستی و میگه بی حجاب باش گوش نده
چون من اینکارو کردم و الان پشیمونم
اما تو خونه واسش کم نزار
اصن لخت جلوش بگرد
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
اولش عقل به کار بگیرید درمورد این چیزا صحبت کنید قبل ازدواج هم بشناسید
صحبت کردیم حتی شوهرم میدونست من چجوری هستم و اومد خواستگاری تا حدودی گفت خوشش نمیاد ولی من فکر کردم فقط یه چیزی میگه نمیدونستم اینقدر محکم رو عقایدش میمونه