2777
2789
عنوان

خانما کسیو دیدین با بدنسازی سایز باسنش واقعا عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 47 پست
من خیلی لاغرم ولی یک سال و نیمه دارم رو فرم دهی بدن کار میکنم با سنم خوب شده خودم راضیم الان البته م ...

افرین اها تمرینات بدون دستگاه میری روحیه گرفتم فردا میرم ثبت نام

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
بدون دستگاه یعنی چجوری😕 من از یه اپلیکیشن ورزش‌میکنم مثلا همین اسکات و پرس سینه و جلوبازو و این چی ...

دوجور بدنسازی داریم. یه بدنسازی با دستگاه که همه میشناسن. یه بدنسازی رزمی. من اونو میگم. یعنی با وزن بدن خودت کار میکنی. مثلا همین اسکوات و لانچ رو بدون وزنه میزنی. یا مثلا وزنتو تو حرکت دیپ میندازی روی دستات و بازوهاتو تمرین میدی و سفت میکنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

افرین اها تمرینات بدون دستگاه میری روحیه گرفتم فردا میرم ثبت نام

وزنه پا دارم و کش ایروبیک از اونا موقع حرکات پا استفاده میکنم خیلی تاثیر دارن 

موفق باشی فقط ناامید نشو یکم طول میکشه ولی هیکلت عالی میشه

من ب اس نم تخت تخت بود. دارم کار میکنم. یه کم برامده شده و فعلا کار داره. البته باید روی همه جات کار ...

تو هر تاپیکی باید بیای عنوان کنی من متناسبم . من هیکلم خوبه من بدنسازم . بابا فهمیدیم خانم تناسب 

این سایز قبل باشگامه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دوجور بدنسازی داریم. یه بدنسازی با دستگاه که همه میشناسن. یه بدنسازی رزمی. من اونو میگم. یعنی با وزن ...

من نمیخوام وزن کم کنم ففط واسه تناسب اندام و فرمدهی میخوام ورزش کنم به نظرتون همین برنامه که گفتمو ادامه بدم یا پیلاتس؟😕

کدوم واسه فرمدهی بهتره

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄

اینم بعد یه ماهه

حالا اگه به وزن ایده آل رسیدم بعدا که باشگاهو.ول کردم دوباره لاغرمیشم؟

نه سعی کن زیاد بخوری سه وعده غذاتو حتی پنج وعده کن 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
تو هر تاپیکی باید بیای عنوان کنی من متناسبم . من هیکلم خوبه من بدنسازم . بابا فهمیدیم خانم تناسب&nbs ...

به خاطر همین اومدم تو نی‌نی سایت که بفهمونم هیکلم خوبه عزیزم. شما چرا ناراحتی یکی از خودش خوشش میاد!

قطعا هرکی فهمیده شما یکی نفهمیدی!!!! چون نفهم که نمیفهمه

باعث شدی جوابتو اینطوری بدم